Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο 20χρονος πετά στα σκουπίδια το πτώμα του νονού του

featured image

Τη στιγμή που ο 20χρονος πετά το πτώμα του 52χρονου νονού του στα σκουπίδια κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Το βίντεο-ντοκουμέντο αποκάλυψε η ΕΡΤ. Τα μέλη του 52χρονου δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη, παρά τις έρευνες τις αστυνομίας στην χωματερή των Άνω Λιοσίων.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε, ο δράστης είχε σχεδιάσει από καιρό το έγκλημα. Πραγματοποίησε τον φόνο με μπαλτά τα ξημερώματα της Παρασκευής, την ώρα που ο νονός του κοιμόταν.


Κατά τον έλεγχο που έγινε στην οικία, βρέθηκαν ίχνη αίματος σε διάφορα σημεία, όπως και στα χέρια του νεαρού.

Στην κατάθεση της η μητέρα του 20χρονου ανέφερε πως στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο γιος της, τής είπε να φύγει από το σπίτι γιατί κάτι έπαθε ο κουμπάρος της.

Έφυγε και επέστρεψε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αλλά την έδιωξε και επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής. Στην χρονική εκείνη στιγμή φαίνεται πως αντιλήφθηκε ότι ο 52χρονος ήταν νεκρός.

«Ο Γιώργος έχει πάθει κακό, ο Αλέξανδρος τον κομμάτιασε», φέρεται να είπε στον καφετζή της γειτονιάς, ενώ η επίσκεψη της στο καφενείο έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, στις έντεκα και είκοσι το βράδυ της Παρασκευής.

Τόσο η μητέρα όσο και ο γιός έχουν ψυχολογικά προβλήματα, για αυτό η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Το θύμα φιλοξενούνταν στο σπίτι του 20χρονου και της μητέρας του στα Πετράλωνα τα τελευταία χρόνια.

Πηγή:ΕΡΤ1 [/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.