Παναθηναϊκός: Ούτε με Παναχαϊκή ο Μολό, έξαλλος ο Γάλλος

featured image

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη (5/12, 19:30) στο ΟΑΚΑ την Παναχαϊκή για την 5η φάση του Κυπέλλου, με την αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης να βγάζει είδηση.

Στον αγώνα θα παίξουν παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, καθώς οι «πράσινοι» έχουν καθαρίσει ουσιαστικά την πρόκριση μετά το 1-3 της Πάτρας, ωστόσο μέσα σ΄ αυτούς δεν θα βρίσκεται ο Γιοάν Μολό.

Ο Γάλλος εξτρέμ θα πρέπει να θεωρείται «τελειωμένος» από τον Γιώργο Δώνη, με τον 30χρονο άσο να είναι έξαλλος με αυτή την εξέλιξη και δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμη και άμεσες εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Από κει και πέρα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές αλλά και ο Φάουστο Τιένθα που εκτός απροόπτου θα πάρει χρόνο συμμετοχής, είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή. Μέσα είναι και ο Μπεκ που μετά από καιρό είναι διαθέσιμος, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Η αποστολή του «τριφυλλιού»: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυομμάτης, Νούνες, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης, Φάουστο, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Περέα, Σέχου, Καμπετσής.

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.