ΑΕΚ: Σε αναμονή για την απάντηση του Σλούτσκι

featured image

Η περίπτωση του Λεονίντ Σλούτσκι ήταν αυτή που ξεχώρισε ο Ίλια Ίβιτς ως τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και για τον λόγο αυτό ταξίδεψε χθες στην Ολλανδία, προκειμένου να του αναλύσει το πλάνο του και να τον πείσει να αναλάβει τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είχε το μεσημέρι της Τετάρτης (04/12) συνάντηση με τον Ρώσο προπονητή, ο οποίος αυτήν τη στιγμή είναι το Νο1 φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, πρέπει να απαντήσει σύντομα.

Ο 48χρονος, που έφτιαξε για τα καλά το όνομά του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, άκουσε τον Ίβιτς να του αναλύει με κάθε λεπτομέρεια το πρότζεκτ, αλλά και να του δίνει περιθώριο να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή (06/12). Και αυτό διότι στον «δικέφαλο» θέλουν να έχει τελειώσει θετικά το θέμα σύντομα, καθώς ήδη τραβήξει αρκετά, καθώς όλο αυτό το διάστημα αναζητούταν ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση.

Από την μεριά του, σύμφωνα με την πλειοψηφία των «κιτρινόμαυρων» ρεπορτάζ, ο Σλούτσκι ζήτησε χρόνο, προκειμένου να μελετήσει μαζί με τους συνεργάτες του το πλάνο που του παρουσιάστηκε, αλλά και να συζητήσει με την οικογένειά του την προοπτική μετακόμισης στην Ελλάδα.

Πάντως, η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κλείσει θετικά η υπόθεση. Αλλιώς, θα ενεργοποιηθεί η δεύτερη περίπτωση που έχει στα... σκαριά ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής, με το όνομα του υποψηφίου να μην έχει γίνει γνωστό -τουλάχιστον προς το παρόν.

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.