Βελόπουλος: Πρώτα διαλύουν το κράτος και μετά απαλύνουν τον πόνο των πολιτών με ψίχουλα

featured image

Κριτική στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τις προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων σε δήμους και για άλλες παροχές ασκεί με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Αφού πρώτα αφαίμαξαν οικονομικά τους Έλληνες πολίτες και γέμισαν τη χώρα με λαθροεισβολείς στη συνέχεια ήρθαν τα ευχάριστα νέα:

"Βρέθηκαν χρήματα" για αυξημένο επίδομα θέρμανσης, αυξήσεις για κατηγορίες συντάξεων, κοινωνικό μέρισμα, εξαγγελίες για γενναία μείωση του ΕΝΦΙΑ και χιλιάδες προσλήψεις στο δημόσιο! Όλα αυτά δε ως "αντίδωρο", ώστε οι Έλληνες να αποδεχθούν ευκολότερα την πληθυσμιακή αλλοίωση που επιχειρείται με την διασπορά των λαθροεισβολέων στην ενδοχώρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και καταλήγει.

«Η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας είναι εκτός από ανεύθυνη και επικίνδυνη! Πρώτα διαλύουν το κράτος και μετά "απαλύνουν" τον πόνο των πολιτών με ψίχουλα! Απλά κρίμα».

Η απάντηση για τον όρο «λαθρομετανάστες»

Ανακοίνωση και για τον όρο «λαθρομετανάστες», που χρησιμοποιεί συχνά, έβγαλε η Ελληνική Λύση, κάνοντας λόγο για πόλεμο από τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας.

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δέχεται συστημ(ατ)ικά συνεχείς επιθέσεις μόνο και μόνο επειδή μιλά ανοιχτά για τον υβριδικό πόλεμο που δέχεται η χώρα μας και για τη χρήση του όρου "λαθρομετανάστης".

Προς τούτο οφείλουμε να δώσουμε και την απάντηση που αρμόζει σε όλους εκείνους που μας επιπλήττουν με το επιχείρημα πως " δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι"!

Εμείς τους απαντάμε συστήνοντάς τους να μελετήσουν καλύτερα την Ελληνική γραμματική, σύμφωνα με την οποία το πρώτο συνθετικό μίας λέξης χαρακτηρίζει αποκλειστικά το δεύτερο, εν προκειμένω το "μετανάστης"!».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.