Τριχοτομημένη η ΝΔ…

featured image

γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Θα ενθυμήστε την πολιτική θέση που διατύπωσαν πριν από ημέρες και τον πολιτικό σάλο που δημιούργησαν για το ζήτημα της αθρόας και ανεξέλεγκτης παράνομης μετανάστευσης οι νέοι Βουλευτές της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που εμμέσως πλην σαφώς αμφισβήτησαν την κυβερνητική γραμμή στο “μεταναστευτικό”!

Υποστηρικτής των θέσεών τους, όχι ο όποιος – όποιος, αλλά ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε στον φιλοκυβερνητικό ΣΚΑΪ:

«Στη ΝΔ. πάσχουμε από ένα έλλειμμα αλληλεγγύης. Ο κ. Κυρανάκης είναι ένας νέος συνάδελφος που εξελέγη με μεγάλη άνεση στην περιφέρειά του, στην πρώτη υποψηφιότητά του και έχει δώσει μάχες για να είμαστε σήμερα εδώ»!

Προηγήθηκαν βεβαίως, αποδοκιμαστικές δηλώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα, την κ. Ντόρα Μπακογιάννη και τον κ. Γιώργο Κουμουτσάκο!

Βέβαια ο κ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν έμεινε εκεί! Απαντώντας σε νέα παρέμβαση της κ. Ντόρας Μπακογιάννη για τις πολιτικές του θέσεις, είπε σε συνέντευξη στο Kontra Channel:

«Η κ. Μπακογιάννη μπορεί να προβαίνει καλοπροαίρετα σε συστάσεις. Μπορεί να αξιοποιεί την μακρότατη, πολυετή της εμπειρία δίνοντας φιλικές συμβουλές. Μπορεί να συμμετέχει σε έναν έντονο ιδεολογικό διάλογο μιας παράταξης που εκτείνεται από το αριστερογενές κέντρο μέχρι τον συντηρητικό νεοφιλελευθερισμό. Αυτιά στη ΝΔ τραβάει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Πιστεύω ότι πραγματικά θα συμφωνήσει και η κ. Μπακογιάννη»!

Αλλά υπήρξε και νέα ηχηρότατη ενέργεια του κ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου!

Όπως ενημερώνομαι από την ειδησεογραφική διαδικτυακή πλατφόρμα https://www.ieidiseis.gr/

«Ο νεοεκλεγείς βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανήρτησε χθες, μια φωτογραφία από το πούλμαν του αεροδρομίου, στην οποία ήταν ο ίδιος, ο Αντ. Σαμαράς, ο Άδωνις Γεωργιάδης, και άλλοι βουλευτές, με την εξής επισήμανση:

“Αν πέσει το αεροπλάνο, μένουμε χωρίς δεξιά”!

Όλοι τους πήγαιναν στην εκδήλωση των “Καραμανλικών” στην Ξάνθη, όπου παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου, τον οποίο ο Κώστας Καραμανλής θέλει για δεύτερη θητεία στην Προεδρία της Δημοκρατίας, θα γινόταν η εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων για τον ανδριάντα του πατριάρχη της συντηρητικής παράταξης και ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Καραμανλή. Η κίνηση Μπογδάνου έλεγε πολλά ως προς το ιδεολογικό στίγμα μιας συγκεκριμένης, ισχυρής πλέον ομάδας στην Κ.Ο. που στηρίζει τον Αντ. Σαμαρά…»!

Έτσι, από όλα αυτά και από πολλά άλλα, καταγράφονται διάφορες πολιτικές τάσεις στη ΝΔ, κυρίως για το “μεταναστευτικό”, που παρακολουθεί ανήμπορος να ελέγξει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης!

Και είναι σίγουρο πως η ΝΔ είναι ήδη τριχοτομημένη!!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.