Η Βερόνικα Αργέντζη, ένα μήνα μετά τον θάνατό του συζύγου της μίλησε για την απώλεια του

featured image

Ένας μήνας πέρασε από τη μέρα που η Βερόνικα Αργέντζη, μέσω μιας ανάρτησής στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο αγαπημένος της σύζυγός, έφυγε από τη ζωή.

Η ηθοποιός, το πρωί της Πέμπτης, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα του «Πρωινού» και μίλησε για τον σύζυγό της με τον οποίο πέρασε 25 χρόνια, την κόρη της, τα επαγγελματικά της βήματα αλλά και για τις μετακομίσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά η ζωή συνεχίζεται,  η δουλειά συνεχίζεται, πρέπει να επιβιώσουμε, είμαστε δύο γυναίκες. Η δουλειά βοηθάει λίγο, αλλά στην παρούσα φάση εμένα με δυσκόλεψε γιατί αναγκαστικά άφησα την κόρη μου εδώ στην Αθήνα (σ.σ. παίζει σε θέατρο στη Θεσσαλονίκη)» ανέφερε και πρόσθεσε: «Η κόρη μου είναι 15,5 και πηγαίνει Α΄Λυκείου. Είναι στην εφηβεία και η σχέση μας είναι έντονη και πολύπλοκη, αλλά εγώ μαθαίνω μέσα από αυτή».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήμουν παντρεμένη 25 χρόνια και είχα αποσυρθεί από το θέατρο 13 χρόνια» είπε.

Αναφερόμενη στις δουλειές του σπιτιού, είπε: «Έχω μετακομίσει εδώ και δύο μήνες. Κάνω τα πάντα, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, ξεσκονίζω».

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.