Πέγκυ Ζήνα: Η απάντηση για τη διένεξη με την οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού

featured image

Επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή η Πέγκυ Ζήνα, μετά από διάλειμμα αρκετών χρόνων και λίγο πριν την πρεμιέρα της στο «Φως» μίλησε χθες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η αποχή μου από τις Αθηναϊκές πίστες ήταν μια προσωπική μου ανάγκη να κάνω κάτι δικό μου. Κάποια στιγμή ήθελα να παρουσιάσω τις εμπειρίες μου με έναν δικό μου τρόπο. Ξεκίνησα να το χτίζω στη Θεσσαλονίκη και ένιωσα την ανάγκη να το κάνω κι εδώ» εξήγησε.

«Είμαι χορτασμένη από συνεργασίες» είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια, τονίζοντας ότι πάντα ήθελε να δίνει αγάπη σε ό,τι κάνει.

«Δεν ανήκω στους τραγουδιστές που λένε μόνο δικά τους τραγούδια. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε τόσο εγωιστές» πρόσθεσε.

Η Πέγκυ Ζήνα αναφέρθηκε στο περιστατικό με το τραγούδι «Άνθρωποι Μονάχοι», που ερμήνευσε στα βραβεία MAD και την αντίδραση που είχε η οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού.

«To κάναμε με πολύ αγάπη στα MAD. Oι rap στίχοι ήταν για τους άστεγους, όταν το άκουσε ο Σπανός συγκινήθηκε όπως κι εγώ», είπε η τραγουδίστρια, που ξεκαθάρισε πως δεν κρατά κακία στην οικογένεια της αξέχαστης τραγουδίστριας αφού καταλαβαίνει τη θέση τους απέναντι στο έργο της: «Αν γίνει κάτι για μένα όταν φύγω από τη ζωή και δεν της αρέσει της Ηλέκτρας, δε θα ήθελα να θυμώσει κανείς μαζί της» ανέφερε.

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.