ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

featured image

Στο στόχαστρο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, η Ρόδος και η Κως…

Μάλιστα! Τα είχαμε χύμα… μας ήρθαν και τσουβαλάτα! Ή διαφορετικά… εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι! Και αναφέρομαι βεβαίως, στην νέα πρόκληση της Τουρκίας κατά της Ελλάδος, με την εφεύρεση δήθεν… τουρκικής μειονότητας στην Ρόδο και την Κω! Αυτό “ανακάλυψαν” οι Τούρκοι σε Διεθνές Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στη Σμύρνη, από τον Σύνδεσμο Πολιτισμού και Αλληλεγγύης των ελάχιστων μουσουλμάνων της Ρόδου και της Κω, στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2019!

Αυτό το Συμπόσιο, που ήταν υπό την αιγίδα τούρκικου πανεπιστημίου και στο οποίο μίλησαν πολλοί Τούρκοι επιστήμονες, σκοπό είχε την “ευαισθητοποίηση” του θέματος σε επίπεδο διεθνές! Γιατί, μια ζωή οι Τούρκοι, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Αντίθετα με τους δικούς μας πολιτικούς, οι οποίοι επί δεκαετίες κοιμούνται ύπνο βαθύ και δεν ζητούν να τους ξυπνήσει ποτέ κανένας! Που ενδεχομένως να είναι και ένα διαρκές κώμα (βασικά χαρακτηριστικά του είναι η απώλεια της συνείδησης, της κινητικότητας κλπ.)! Εκτός, και εάν δεν συμβαίνουν τα παραπάνω, αλλά είναι προαποφασισμένη απόφασή τους, να μην βλέπουν, να μην ακούν, να κάνουν πως δεν ανησυχούν για τίποτε!

Προσωπικά, έχω αφιερώσει ώρες ολόκληρες και έχω γράψει δεκάδες άρθρα για τα μελλούμενα στα δυο σμαραγδένια μας νησιά, την Ρόδο και την Κω, πάντα με την υψηλή πληροφόρηση που έχουμε!

Σήμερα θα σας δώσουμε περαιτέρω ενημέρωση των εκεί ευρισκομένων πηγών μας και ζητούμε από την ελληνική Πολιτεία να μας καθησυχάσει, πως δηλαδή, τα παρακάτω είναι απλές κακόβουλες διαδόσεις:

Αληθεύει ότι πολλοί από τους τελευταίους που “αποβιβάστηκαν” στην Κω το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι Νιγηριανοί και καθώς μας καταγγέλλεται, αρκετοί από αυτούς είναι μέλη της ισλαμικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ; Μια εξτρεμιστική ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση που δρα στη βόρεια Νιγηρία, με αρχηγό της οργάνωσης τον Αμπουμπακάρ Σεκάου. Υπολογίζεται δε, ότι η οργάνωση διαθέτει 6.000 με 8.000 σκληρούς τζιχαντιστές!

Μας καταγγέλλεται επίσης, ότι Σύριοι, Ιρακινοί και Σομαλοί που μένουν στο Hot Spot του Πυλίου, πολλές φορές κατεβαίνουν στην πόλη της Κω και χτυπούν κουδούνια σπιτιών, αξιώνοντας την φιλοξενία και την διανυκτέρευση!

Μας ενημερώνουν, ότι πολλές φορές εμπλέκονται σε συμπλοκές διαφορετικές φυλές και ανά πάσα στιγμή εγκυμονεί ο κίνδυνος μιας ευρείας διαφυλετικής σύγκρουσης!

Εκτός όμως της ελληνικής Πολιτείας, τα παραπάνω καταγγελλόμενα, δεν τα γνωρίζει η Ύπατη Αρμοστεία, η Διεθνής Αμνηστία των Ηνωμένων Εθνών;

Ή όλοι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία εξυπηρέτησης των γεωπολιτικών – γεωστρατηγικών επιδιώξεων του Τζορτζ Σόρος;

Τι κάνει το ΝΑΤΟ, αφού όλα αυτά τα γεγονότα δείχνουν πώς θα γενικευτεί ο πόλεμος στη Συρία με απόλυτη ευθύνη της Τουρκίας, η οποία είναι μέλος της Συμμαχίας του ΝΑΤΟ; Μήπως η σιωπή, είναι αποδοχή της εξυπηρέτησης των αμερικανικών σχεδίων στο Αιγαίο πέλαγος; Στη γαλάζια ελληνική Πατρίδα κύριοι των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ;;

Αχ, γιατί να μην έχουμε έναν Βίκτωρα Ορμπάν;

Πολύ επίκαιρο, παρ΄ ότι είναι από τον Μάρτιο, μετά την αποπομπή του κόμματος που ηγείται ο Ούγγρος Πρωθυπουργός Βίκτωρ Ορμπάν από το ΕΛΚ, αφού οι “δημοκράτες – προοδευτικοί” της ευρωπαϊκής δεξιάς, θεώρησαν τον Ορμπάν και το κόμμα του ως ακροδεξιά μορφώματα:

“Απασφάλισε” ο Βίκτωρ Ορμπάν και εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου σφοδρή επίθεση κατά του Τ. Σόρος, της Α. Μέρκελ και κατ' επέκταση του Κ. Μητσοτάκη ο οποίος τάχτηκε υπέρ της αποπομπής του από το ΕΛΚ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα)!

Η επίθεση του Β. Ορμπάν έχει την πλήρη στήριξη του Ν. Τραμπ καθώς ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας υιοθέτησε την “γραμμή’ του Αμερικανού προέδρου κατά της μετανάστευσης, της εγκληματικότητας, των ανοιχτών συνόρων και κατ΄  επέκταση κατά του Τ. Σόρος!

Ένα προς ένα τα σημεία της ομιλίας του Β. Ορμπάν αποτελούν επανάληψη του διαγγέλματος Ν. Τραμπ για την κήρυξη έκτακτης ανάγκης και την επιστροφή στα εθνοκεντρικά κράτη!

Μερικά σημεία της ομιλίας του Β. Ορμπάν:

“Πριν λίγες ημέρες η Α. Μέρκελ και οι συμπαραστάτες της στην Ευρώπη γιόρταζαν και πανηγύριζαν την πτώση του κομμουνισμού. Όμως τι βλέπουμε; Το τέλος των Εθνών και να διαφημίζουν μια διεθνοποίηση. Φαίνεται πώς κάναμε λάθος. Το διακύβευμα δεκαετίες μετά είναι το ίδιο! Διαφημίζουν έναν κόσμο χωρίς Έθνη.

Θέλουν “ανοιχτές κοινωνίες”. Παλεύουν για μια παγκόσμια Κυβέρνηση. Οπότε βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο. Θέλουν την εξάλειψη των παραδόσεων μας και να “πλημμυρίσουν” οι χώρες μας με ξένη κουλτούρα. 30 χρόνια μετά την αλλαγή του συστήματος, και την δημιουργία του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, η Ευρώπη έχει καταλήξει σε ένα κράτος που πρέπει να παλέψουμε για να είμαστε Ούγγροι, για να είμαστε Χριστιανοί. Πρέπει να προστατέψουμε τις οικογένειες, τις κοινότητες μας, την ελευθερίας μας…! (όπως αποδόθηκε από το Pro News)!!

Η Ελλάς βρίσκεται στο έλεος του Θεού και μόνο…

 Στις 13 Οκτωβρίου 2019 ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, έκανε δηλώσεις υποτέλειας προς τον Ρ. Τ. Ερντογάν με αφορμή την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στη Συρία!

Ωστόσο είπε και αλήθειες, που τρομάζουν το εδώ πολιτικό Σύστημα, αφού ο Μπόικο Μπορίσοφ υπενθύμισε, πως μεταξύ Βουλγαρίας και Τουρκίας υπάρχει συμφωνία για να μην επιτρέπεται στους πρόσφυγες να περνάνε μέσω των κοινών συνόρων και συνέχισε λέγοντας τα εξής:

«Στην βάση αυτής της συμφωνίας υπήρξε η ανοιχτή συμφωνία μας με τον πρόεδρο Ερντογάν και οι τουρκικές αρχές μπορώ να επιβεβαιώσω πως εφαρμόζουν με μεγάλη προσοχή και απόλυτα αυτήν τη συμφωνία με τη Βουλγαρία. Στα σύνορά μας με την Τουρκία υπάρχει μηδενική ροή μεταναστών»! 

Θα θέλαμε να ξέραμε, πώς ο Βούλγαρος ηγέτης κατάφερε να το πετύχει αυτό και δεν μπορούν οι Έλληνες Πρωθυπουργοί; Θα μου πείτε, ότι ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός, παρ΄ ότι έχει αυτήν την Συμφωνία, εν τούτοις σιδερόφραχτα τείχη έφτιαξε στα σύνορά του! Αντίθετα οι δικές μας πολιτικές ηγεσίες, ούτε Συμφωνία μπορούν να κάνουν, ούτε τείχη να φτιάξουν!

Έτσι, η Ελλάς είναι στο έλεος του Θεού και μόνο!!

Ξέρουν να μιλούν, αλλά δεν ξέρουν να γράφουν…

Έγραψα στο άρθρο μου την Κυριακή:

«Έγκυρη, αξιόπιστη πηγή μας, μας ενημέρωσε, ότι η κυβέρνηση σε 304 δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια θα τοποθετηθούν παιδιά παράνομων μεταναστών προκειμένου να γίνουν γνώστες της ελληνικής παιδείας κι έτσι να μπορούν εύκολα να αφομοιωθούν στον κοινωνικό ελληνικό ιστό! Μου είπαν, ότι το ζήτημα ανατέθηκε στην Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη! Αληθεύει η πληροφορία που λάβαμε; Εάν ναι, τι λέει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος; Δεν άκουσα; Πιο δυνατά παρακαλώ πολύ»!

Την επομένη έλαβα την εξής καταγγελία από την Θεσσαλονίκη:

«Επισκέφτηκα το … Γυμνάσιο … Θεσσαλονίκης για να ενημερώσω για την μετεγγραφή της κόρης μου σε σχολείο της Γερμανίας και ως αυτήκοος μάρτυς έπεσα πάνω σε συζήτηση του πολύ καλού Διευθυντή του Γυμνασίου με μια κυρία της εκπαίδευσης, η οποία συζητούσε με τον Γυμνασιάρχη για την εγγραφή “μεταναστών” στο Γυμνάσιο! Ο Γυμνασιάρχης τη ρώτησε... Τα παιδιά αυτά ξέρουν να γράφουν;;;

Η εν λόγω κυρία απάντησε: Ξέρουν να μιλούν, αλλά δεν ξέρουν γραφή!!!!

Ο Γυμνασιάρχης ανταπάντησε αφοπλιστικά:  Mα. εάν δεν ξέρουν να γράφουν θα έχουμε τεράστιο θέμα, οπότε τι θα κάνουμε;;;

Ωστόσο αυτή η καταγγελία έχει διπλή ανάγνωση! Την καθ΄ αυτήν, την καταγγελία και το μείζον ζήτημα που προκύπτει από την αλλόφρονα πολιτική της κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και το γεγονός πώς άλλη μια οικογένεια μεταναστεύει, από την εθνοκτόνα πολιτική των Τσίπρα και Μητσοτάκη!!

Share on Google Plus

About admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου