Άγριες Μέλισσες – Γιάννης Κουκουράκης: Ο ρόλος του Κωνσταντή και η εντύπωση με τα πρώτα σενάρια

featured image

Ο Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες, ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «TV έθνος» όπου μίλησε για το ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Πώς σου έγινε η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες;

Έγινε μια επαφή με το κανάλι και την παραγωγή. Πέρασα από κάστινγκ και τελικά πήρα το ρόλο του Κωνσταντή στη σειρά.

Όταν πήρες τα πρώτα σενάρια στα χέρια σου, πώς σου φάνηκε ο ήρωας που υποδύεσαι;

Δύσκολος χαρακτήρας και σκληρός σε πρώτη ανάγνωση. Διέκρινα όμως και κάποιες ευαισθησίες. Αυτό που χαρακτηρίζει τον Κωνσταντή είναι τα σκαμπανεβάσματα, οι έντονες μεταπτώσεις του χαρακτήρα του. Και αυτό μου αρέσει.

Δυσκολεύτηκες στα πρώτα γυρίσματα;

Οχι, δεν μπορώ να το πω αυτό.

Έχεις κοινά στοιχεία με τον Κωνσταντή;

Δεν το έχω σκεφτεί, να σου πω την αλήθεια. Η σεναριογράφος έχει γράψει αυτόν τον χαρακτήρα, που τοποθετείται χρονικά σε μια άλλη εποχή. Εγώ καλούμαι να αφηγηθώ την ιστορία του Κωνσταντή. Οπότε έπρεπε να κατανοήσω τον χαρακτήρα μου και να τον υποδυθώ. Δεν βάζω προσωπικά βιώματα στη δουλειά μου.

Οι Μέλισσες σε τι σε πήγαν μπροστά;

Σε πολλά πράγματα. Είναι μια σειρά που γίνεται από όλους τους συντελεστές με αγάπη και σεβασμό. Χαίρομαι να ξυπνάω το πρωί και να πηγαίνω στο γύρισμα. Οι Μέλισσες έχουν αλήθεια. Ειλικρίνεια. Και αυτό το αντιλαμβάνεται ο τηλεθεατής. Στη σκηνοθεσία δεν υπάρχει υπερβολή, οι χαρακτήρες είναι γήινοι και πολυδιάστατοι. Δεν είναι καρικατούρες.

Θα δούμε αλλαγές στον χαρακτήρα του Κωνσταντή;

Είναι ένα παιδί ευαίσθητο, πληγωμένο, που αποζητά την αποδοχή της οικογένειάς του. Δεν είναι κωλόπαιδο. Είναι εγκλωβισμένος σε μια δική του “φυλακή” και γίνεται άγριος. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τρικυμία μέσα τους και δεν μπορούν να την τιθασεύσουν. Έτσι έρχονται ξεσπάσματα, ίσως και σε λάθος ανθρώπους. Ο πόνος σε κάνει θηρίο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.