Η αγαπημένη σκηνή του Φίνιξ στο Joker κόπηκε και δεν θα τη δούμε ποτέ (vid)

featured image Ο Χοακίν Φίνιξ αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι κόπηκε η αγαπημένη του, ίσως, σκηνή από τον Joker, αλλά τόνισε ότι καταλαβαίνει τον λόγο... Στη συνέντευξη, που έδωσαν από κοινού με τον σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς, στο Collider, ο 44χρονος ηθοποιός τόνισε... με πόνο ψυχής, πως μία εξαιρετική σκηνή, ίσως η αγαπημένη του, με τον Άρθουρ Φλεκ και τον Ράνταλ, την ώρα που πηγαίνουν στο γραφείο των κλόουν, δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ στην ταινία!
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] «Στη διάρκεια των γυρισμάτων συμφωνήσαμε όλοι ότι ήταν μία από τις καλύτερες σκηνές που γυρίσαμε. Μου άρεσε πάρα πολύ. Και μετά έρχεται (σ.σ. ο Τοντ) και μου λέει ότι θα κοπεί! Στην αρχή σκέφτηκα ότι δεν το εννοεί, αλλά, όταν είδα το τελικό αποτέλεσμα, κατάλαβα γιατί έπρεπε να κοπεί. Ήταν προφανές», τόνισε ο Φίνιξ.
Ποιο ήταν το προφανές; Ότι η αρχική διάρκεια της ταινίας ξεπερνούσε τις 2,5 ώρες! Άρα, για να φτάσει στην τελική διάρκεια των 122 λεπτών, ο Τοντ έπρεπε να κόψει στο μοντάζ όχι μία, αλλά δεκάδες σκηνές! Το χειρότερο σε αυτή την ιστορία είναι ότι ο 48χρονος σκηνοθέτης δεν προτίθεται να «δώσει» (ποτέ;) τις κομμένες σκηνές, καθώς, όπως τόνισε, δεν του αρέσουν καθόλου τα director’s cut. Μακάρι μελλοντικά να αλλάξει γνώμη...
[/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.