Αλβανία: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ιλίρ Μέτα δέχθηκε τα διαπιστευτήρια από τη νέα Πρέσβη της Ελλάδος

featured image

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, δέχθηκε σήμερα την νέα Πρέσβη της Ελλάδος στην Αλβανία, κα Σοφία Φιλιππίδου, η οποία  του επέδωσε διαπιστευτήρια.

Ευχόμενος το «καλώς ορίσατε» και επιτυχίες στο καθήκον της, ο  ΠτΔ Μέτα διαβεβαίωσε την κα Πρέσβη για στενή συνεργασία προς το κοινό στόχο, την περαιτέρω και σε όλους τους τομείς σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των  δύο χωρών και των δύο Λαών.

Ο ΠτΔ επισήμανε στη συνάντηση, τη μεγάλη σημασία των διμερών σχέσεων, για το κοινό μέλλον, αλλά και το ευρωπαϊκό μέλλον ολόκληρης της περιοχής.

Με την Ελλάδα έχουμε πολλά που μας ενώνουν, γι’ αυτό δεν πρέπει να σταματήσουμε τις προσπάθειες για την προώθηση της στρατηγικής συνεργασίας και την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων και της καλής γειτονίας, τόνισε ο Πρόεδρος Μέτα.

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη  απέναντι στην Ελλάδα για τη συνεχή της υποστήριξη  προς την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας, ο Πρόεδρος  της Δημοκρατίας της Αλβανίας διαβεβαίωσε τη νέα Πρέσβη της Ελλάδος ότι η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση  παραμένει  ο σημαντικότερος στρατηγικός  στόχος  για την Αλβανία.

Share on Google Plus

About admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου