Lady Gaga: Η μητέρα της μίλησε για πρώτη φορά για τη ψυχική υγεία της κόρης της

featured image

Σε μια εξομολόγηση για την ψυχική υγεία της κόρης της προχώρησε για πρώτη φορά η Cynthia Germanotta, μητέρα της 33χρονης Lady Gaga.

Η μητέρα της τραγουδίστριας αναφέρθηκε στην αρχή των ψυχολογικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η κόρη της.

Αναφερόμενη στα παιδικά χρόνια της Lady Gaga, η μητέρα της είπε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS πως η τραγουδίστρια αντιμετώπιζε δυσκολία αποδοχής από τους συμμαθητές της στο σχολείο. Τόνισε πως την έβριζαν, την κακομεταχειρίζονταν και τη ταπείνωναν και η τραγουδίστρια δεν άργησε να βρεθεί στο περιθώριο.

Η συμπεριφορά της άλλαξε στο γυμνάσιο, οπότε και από ένα χαρούμενο παιδί με αυτοπεποίθηση μετατράπηκε σε ένα ανασφαλές και λυπημένο πλάσμα.

Η αλλαγή αυτή ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί, ανέφερε η Cynthia Germanotta: «Πιστεύω ότι δεν αντιμετωπίζουμε την ψυχική υγεία όπως τη σωματική υγεία. Έτσι, σίγουρα, όταν συνέβη στο ίδιο μας το σπίτι, δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Στα δικά μου χρόνια, όταν μεγάλωνα, οι καιροί ήταν διαφορετικοί».

Η συμπεριφορά της τραγουδίστριας, επηρέασε ολόκληρη την οικογένεια και τα μέλη της δεν ήξεραν πως να το αντιμετωπίσουν με αποτέλεσμα η προσοχή όλων να είναι στραμμένη στην pop star.

Αυτό όμως, όπως εξήγησε η μητέρα της είχε αντίθετο αποτέλεσμα καθώς δημιουργούσε επιπλέον άγχος στην τραγουδίστρια αλλά και στην οικογένεια της.

Η κατάσταση βελτιώθηκε και άρχισε να αλλάζει, όταν επισκέφθηκαν ειδικό που τους βοήθησε να το διαχειριστούν.

Μάλιστα, η μητέρα της Lady Gaga συμβούλευσε τους γονείς να είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς. «Μιλήστε για τις μάχες που δίνετε και που αντιμετωπίσατε ώστε να δημιουργήσετε υγιή μοντέλα συζήτησης και θετικές συμπεριφορές. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να τους μιλάτε και είναι ok να μην είναι καλά και να ξεκινήσετε να συζητάτε μαζί τους».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.