Λόγω Τιμής: Βαφτισιμιός της Μαίρης Χρονοπούλου πρωταγωνιστής της σειράς

featured image

Με τον πατέρα του τους συνέδεε μία δυνατή φιλία, που μέτρησε λίγο παραπάνω από μισό αιώνα. Μία φιλία ζωής που επισφραγίστηκε με μία κουμπαριά. Ο λόγος για τη Μαίρη Χρονοπούλου και το Νίκο Κούρκουλο,  των οποίων η φιλία ήταν από τις πιο γνωστές του ελληνικού κινηματογράφου.

Οι δυο τους, μάλιστα, έγιναν και κουμπάροι, αφού η σπουδαία ηθοποιός βάφτισε τον μεγαλύτερο γιο του Κούρκουλου, Άλκη. Νονά και βαφτισιμιός έχουν πολύ καλές σχέσεις και παρόλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει εκείνη τα τελευταία χρόνια, έχει φροντίσει να βρεθεί σε θεατρική παράσταση του βαφτισιμιού της και να τον καμαρώσει από κοντά.

Με τον πατέρα του, άλλωστε, ήταν φίλοι από παιδιά και ο αξέχαστος ηθοποιός, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, ήταν για εκείνη ο προστάτης της. Κάθε φορά που αντιμετώπιζε προβλήματα, ο Κούρκουλος ήταν δίπλα της, ενώ πριν καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε δείρει ακόμη και σύντροφό της.

«Έτρεχε να με βγάλει από τους μπελάδες πάντα…. 3:30 η ώρα τη νύχτα του έλεγα με χτυπάει ο γκόμενος και έτρεχε με τις πιτζάμες να με γλιτώσει. Και έδερνε τον γκόμενο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στις τηλεοπτικές κάμερες. Αλλά, ο παιδικός της φίλος δεν ήταν ο προστάτης της μόνο στα προσωπικά ή τα ερωτικά. Ήταν ο προστάτης της και στα οικονομικά και στα επαγγελματικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.