Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη λίστα των 10 πιο ακριβοπληρωμένων σύμφωνα με το Forbes

featured image

Tη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών του ΝΒΑ ανακοίνωσε το περιοδικό «Forbes» και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει την εμφάνιση του στην 9η θέση. Στην κορυφή ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ακόμα μια κορυφή για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ακόμα μια απόδειξη πως το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο κάνει... πάταγο στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Το περιοδικό «Forbes» ανακοίνωσε μέσω λίστας τους ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ για τη σεζόν 2019-20 και ο ηγέτης των Λέικερς φιγουράρει στην κορυφή, ενώ ο MVP κατέχει την 9η θέση. Δεύτερος ο Κάρι και τρίτος ο Ντουράντ.

Ο Βασιλιάς θα έχει έσοδα 92.4 εκατομμύρια δολάρια και θα είναι στην κορυφή για 6ο σερί έτος. Από αυτά τα 37,4 εκατομμύρια δολάρια θα τα καρπωθεί από μισθούς, ενώ τα υπόλοιπα 55 από συμφωνίες και χορηγίες.

Από την πλευρά του o Greek Freak θα πάρει 25.8 σαν μισθό και 20 από χορηγίες. Πάντως από τους κυρίους που είναι στη λίστα, ο Έλληνας φόργουορντ έχει το μικρότερο συμβόλαιο για το έτος που διανύουμε.

Ο Γιάννης θα είναι διαθέσιμος για 5ετές αξίας 248 εκατ. δολαρίων το καλοκαίρι του 2020 με το Μιλγουόκι, κάτι που θα σημαίνει πως θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία της λίγκας. Το καλοκαίρι η Νike παρουσίασε το πρώτο signature shoe (Zoom Freak 1). Σίγουρα ο Γιάννης θα ανεβαίνει στη λίστα αυτή.

Αναλυτικά η λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων:

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.