«Κι αν δεν έγινε; Δεν υπάρχει αμφιβολία;», είπε ο Σταρόβας για την παρενόχληση και εκνευρίστηκε η Σκορδά (vid)

featured image

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε στο Πρωινό, και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον συνάδελφό του και την σεξουαλική παρενόχληση.

Καλεσμένος στο «Πρωινό» ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μίλησε για τις καταγγελίες ηθοποιών για παρενόχληση και κακοποίηση στον εργασιακό χώρο.

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήθελε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις που έκανε για το Κώστα Σπυρόπουλο την περασμένη Παρασκευή.

Οι νέες τοποθετήσεις του Δημήτρη Σταρόβα για το θέμα, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιάννης Κουκουράκης: – «Όποιος δεν μπορεί να διαχωρίσει τη καύλα που έχει ο που%@ς του…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένοχη 35χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της σε χωράφι (pic & vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το Twitter «ξεσκίζει» την Πολίτη για την χυδαία ανάρτηση-«Φτου σου είσαι και γυναίκα»

Ο Δημήτρης Σταρόβας, μεταξύ άλλων, δήλωσε και τα εξής:

«Βρίσκομαι εδώ για τον εαυτό μου, επειδή τελικά ο καθένας κοιτάζει το τομάρι του. Πέρασα ένα πολύ δύσκολο τριήμερο, ειπώθηκαν πράγματα για μένα επειδή είπα αυτό που αισθάνθηκα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έκανα καμία παρέμβαση».


«Δεν μπορούμε να λέμε ότι ο συνάδελφός μου (ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης) είναι το ίδιο πράγμα με τον προπονητή με το 11χρονο κοριτσάκι. Τον έχω δει να λειτουργεί βάζοντας τον εαυτό του πίσω. Ο Κώστας Σπυρόπουλος που ξέρω εγώ, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα έφερνε κάποιον άνθρωπο σε πολύ δύσκολη θέση. Και αν δεν έγινε; Δεν υπάρχει αμφιβολία; Πώς με τόση ευκολία παίρνουμε το μέρος της μίας πλευράς. Δεν υπάρχουν και οι περιπτώσεις κοριτσιών που την πέφτουν σε ανθρώπους που μπορεί να τους δώσουν δουλειά; Δεν μειώνω το πρόβλημα των κοριτσιών, αλλά γίνεται και αυτό. Εγώ μίλησα με τον Κώστα. Μου είπε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που τάχτηκαν στο πλευρό των κοριτσιών έχουν συνεργαστεί μαζί του. Με τους μισούς έχουμε φάει 15 φορές», ανέφερε μεταξύ άλλων. Τότε ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα: «Αν εγώ είχα κάνει κάτι κακό στην Φαίη και του κουβάλαγε μέσα της 30 χρόνια κι εσύ το ήξερες, θα συνεργαζόσουν μαζί μου; Θα με έπαιρνες στο μαγαζί σου;» με τον παρουσιαστή να του απαντάει «εγώ όχι».

«Τι έπρεπε να πω; Με το που άκουσα έναν όρο νομικίστικο να πω θα τον κρεμάσω ανάποδα για να πουν τι ωραίος τύπος είναι ο Δημήτρης Σταρόβας; Νιώθω ότι είμαστε στο Κολοσσαίο, διψάει ο κόσμος για αίμα», τόνισε.

«Κάνοντας τον συνήγορο του διαβόλου ποιος μου λέει εμένα ότι δε θα βγει και ένα κοριτσάκι και θα πει «και εγώ» και θα πει ψέματα. Ας το έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Δεν έχω καμία ανάγκη να στηρίξω κανέναν. Είπα ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος αυτού του χαρακτήρα θα ζορίσει κάποιον τόσο πολύ. Δεν είπα ότι δεν έγινε κάτι. Οφείλω σαν σκεπτόμενος άνθρωπος να δώσω και στον άλλον μια πιθανότητα ότι μπορεί να πάρει μεταφυσικές προεκτάσεις. Δεν είπα ότι δε στέκομαι και δε συμμερίζομαι την άλλη πλευρά. Αφήνω και ένα περιθώριο. Και έναν δολοφόνο τον πιάνεις και τον δικάζουν. Δεν τον βάζουν στη φυλακή κατευθείαν. Τι έπρεπε να πω; Με το που άκουσα κάτι να τον κρεμάσω ανάποδα; Δεν υποβιβάζω κανενός το πρόβλημα. Νιώθω ότι είμαστε στο Κολοσσαίο. Διψάει ο κόσμος για αίμα», είπε με τη Φαίη να απαντά: «Είναι για να μπει μια τέλεια… Για να τιμωρηθεί πρέπει να βρεις το κουράγιο να μιλήσεις. Για να βγει μια γυναίκα και να το πει, είναι αληθινό», ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης η παρουσιάστρια ήταν κάπως εκνευρισμένη και ταραγμένη δείχνοντας ότι δεν συμφωνούσε με την άποψη του Δημήτρη Σταρόβα, ωστόσο του τόνισε «το καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι επιθετική. Και σέβομαι ότι υπερασπίζομαι τον φίλο σου. Όμως δεν πρέπει μια γυναίκα να βγει να το καταγγείλει;», ανέφερε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.