Τραγικό τροχαίο στην Κόρινθο, με θύμα έναν 19χρονο

featured image

Τραγικό τροχαίο στην Κόρινθο: Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 19χρονος άνδρας. Μπορεί η πανδημία του κορωνοΐού (σ.σ. του COVID-19) να ταλαιπωρεί τις κυβερνήσεις, τους ειδικούς και τους πολίτες, όμως, υπάρχουν επίσης σοβαρά ζητήματα, τα οποία ταλαιπωρούν την ανθρωπότητα. Ένα από αυτά είναι και τα τροχαία δυστυχήματα. Δεκάδες άνθρωποι χάνουν καθημερινά τη ζωή τους, εξαιτίας ενός τροχαίου δυστυχήματος. Ενός περιστατικού, για το οποίο οι ίδιοι μπορεί να μη φέρουν καμία ευθύνη. Ανάλογη είναι και η περίπτωση από το τραγικό τροχαίο στην Κόρινθο, το οποίο αφαίρεσε τη ζωή από έναν 19χρονο. Αναλυτικότερα, όλες οι λεπτομέρειες από το τραγικό περιστατικό της Κορίνθου:

Λεπτομέρειες από το τραγικό συμβάν στην περιοχή της Κορίνθου

Χθες, (σ.σ. Τρίτη 23 Φεβρουαρίου του 2021) το βράδυ, στο δέκατο τέταρτο χιλιόμετρο της Παλαιάς Επαρχιακής Οδού Κορίνθου – Πατρών έλαβε χώρα ένα τραγικό τροχαίο. Ένα Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του.


19χρονος έχασε τη ζωή του, λόγω τροχαίου στην Κόρινθο.

Στη συνέχεια το Ι.Χ. του νεαρού άνδρα προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (σ.σ. πάνω σε μία μάντρα). Το αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν δυσάρεστο για τον 19χρονο άνδρα. Αυτό, διότι είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Μετά τη συγκεκριμένη πρόσκρουση από το τραγικό τροχαίο, ο δεκαεννιάχρονος δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή και κατέληξε. Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως προανάκριση για το συγκεκριμένο περιστατικό, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Πηγή: www.enimerotiko.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.