Κούγιας: Μετά την Τσιμτσιλή έκλεισε το τηλέφωνο και στη Σκορδά και αποχώρησε από συνέντευξη στη Καινούριου

featured image

Αλέξης Κούγιας: Ο γνωστός ποινικολόγος κλήθηκε σήμερα (σ.σ. Τρίτη 23 Φεβρουαρίου του 2021) να αναφερθεί στην υπόθεση Λιγνάδη. Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε να μιλήσει και για την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, την οποία και έχει αναλάβει.

Ο Έλληνας ποινικολόγος μίλησε σε διάφορες εκπομπές σήμερα το πρωί. Αρχικά, μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή της «Happy Day». Κάποια στιγμή ενοχλήθηκε και δεν δίστασε να κλείσει το τηλέφωνο, βάζοντας τέλος στην τηλεφωνική επικοινωνία του ίδιου και της Ελληνίδας παρουσιάστριας.

Η αποχώρηση του Αλέξη Κούγια.


Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή «Το πρωινό» των Λιάγκα και Σκορδά. Εκεί, όλα πήγαιναν καλά, ώσπου κάποια στιγμή, ο κ. Κούγιας έγινε έξαλλος, με τον Γιώργο Λιγκα, όταν ο τελευταίος τον διέκοψε για να σχολιάσει τα λεγόμενα του. «Θα ακούσετε την τοποθέτησή μου; Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Αν θέλετε να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Παρακαλώ πολύ! Θα κλείσω, γεια σας. Ευχαριστώ πολύ», είπε και έκλεισε το τηλέφωνο, ο Έλληνας ποινικολόγος. Τέλος, το ίδιο έγινε και μετέπειτα, όπου αποχώρησε ενοχλημένος από την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Α. Κούγιας: Βίντεο από το περιστατικό στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Happy Day»

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Αλέξης Κούγιας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μπορείτε να βρείτε, ΕΔΩ.

Α. Κούγιας: Βίντεο από το συμβάν στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «Το πρωινό»

Α. Κούγιας: Ακολουθεί βίντεο, με τα όσα έγιναν στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Πηγή: www.enimerotiko.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.