Απαράδεκτο σχόλιο Μάνδρου για υπόθεση Λιγνάδη: «Αυτά τα παιδιά δεν είχανε μάνα και πατέρα;»

featured image

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ιωάννα Μάνδρου μιλώντας για τα ανήλικα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, άφησε αιχμές για την οικογένειά τους και συγκεκριμένα για τους γονείς τους.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ιωάννα Μάνδρου: “Τα παιδιά αυτά μάνα και πατέρα δεν είχανε;”

«Τα παιδιά αυτά που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, μάνα πατέρα δεν είχανε;», απόρησε η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχετικά με τη βάναυση σεξουαλική κακοποίησή που φέρεται να υπέστησαν τα ανήλικα παιδιά από τον Δημήτρη Λιγνάδη.


Μάλιστα, οι συνάδελφοί της δημοσιογράφοι έσπευσαν να επισημάνουν πως τα περισσότερα παιδιά ήταν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα από συγκεκριμένη ΜΚΟ, ωστόσο η Ιωάννα Μάνδρου επέμεινε: «Όχι, αυτά που έχουν καταγγείλει δεν είναι καθόλου προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες που κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους, γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

Πηγή: www.enimerotiko.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.