«Ήμουν αρνητής μέχρι που αρρώστησα κι εγώ»: Η εξομολόγηση του 38χρονου Ηλία μέσα από το νοσοκομείο

featured image

Εξομολόγηση 38χρονου: Ο Ηλίας προχώρησε σε δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο, λέγοντας πως κάποτε υπήρξε αρνητής του κορωνοϊού. Σε έναν από τους θαλάμους στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου νοσηλεύονται ασθενείς, με κορωνοϊό, βρίσκεται ο 38χρονος Ηλίας. Αναλυτικότερα:

38χρονος Ηλίας: Όλα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του

Λίγες ημέρες πριν, όπως παραδέχτηκε, ήταν ανάμεσα στους αρνητές, που διαμαρτύρονταν για τα μέτρα της κυβέρνησης. Σήμερα, «χτυπημένος» ο ίδιος από κορονοϊό, συγκλονίζει με την παραδοχή του λάθους του, μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η εξομολόγηση του 38χρονου Ηλία: «Πριν λίγες μέρες είχα πάει στην πορεία, στη διαδήλωση, τη διαμαρτυρία στην Πάτρα κατά του κορονοϊού, είναι πολλοί άνθρωποι που δεν πιστεύουν, κι εγώ δεν το πίστευα. Δεν το πίστευα μέχρι να συμβεί. Αυτή η αρρώστια είναι ύπουλη, σε χτυπάει χωρίς να καταλαβαίνεις. Πρέπει να πιστέψει ο κόσμος πως υπάρχει ιός, είναι πολύ δυνατός και το περνάει ο κόσμος πολύ δύσκολα εδώ μέσα. Έχει πολλά κρούσματα, ήμουν μπροστά, τα είδα και πονάγανε οι άνθρωποι όπως εγώ» είπε στην εξομολόγησή του.


Αρνητής κορωνοϊού: Όσα είπε στην εξομολόγησή του, ο 38χρονος Ηλίας.

Εκτός από την εξομολόγηση του, ο 38χρονος Ηλίας τώρα, κάνει δραματική έκκληση προς όλους από το κρεβάτι του θαλάμου, εξαντλημένος από τον κορωνοϊό:

«Οι τρεις πρώτες μέρες είναι δύσκολες. Πονάς, πονάει το στήθος σου έντονα. Θέλω να πω στον κόσμο να πιστέψει, να κρατάει αποστάσεις, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολος ο καιρός, κάντε υπομονή, δεν έχετε δουλειές, και εγώ δεν έχω δουλειά, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή και να προστατεύουμε τον κόσμο. Να προστατεύουμε την υγείας μας. Τη σωματική μας ακεραιότητα, τίποτα άλλο. Να έχετε την υγεία σας και να είστε καλά».

Ακολουθεί βίντεο από την τηλεόραση του «Mega» και την εκπομπή «Live News»:

Πηγή: www.enimerotiko.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.