Κλέλια Ρένεση για υπόθεση Λιγνάδη: "Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά"

featured image

Η Κλέλια Ρένεση αντέδρασε έντονα στην υπερασπιστική γραμμή του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση Λιγνάδη, με μία ανάρτηση όλο νόημα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Κλέλια Ρένεση μιλάει για την τέχνη του αποπροσανατολισμού από τον Αλέξη Κούγια

Ειδικότερα, η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία ενός κλόουν κι έγραψε το παρακάτω μήνυμα: «Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι, με χυδαιότητα εκθέτει και ξεκατινιάζει στα παράθυρα όλη την νομική διαδικασία, και πολύ σύντομα, όλος ο κόσμος θα αγοράζει πασατέμπο για να δει αυτό το ιλαροδικαστικό δράμα λάιβ στις ειδήσεις, με τα θύματα να εκθέτονται και να βιάζονται απ τον καναπέ του καθενός, και βεβαίως είναι ζήτημα χρόνου κανείς να μη θυμάται καν ότι η κυβέρνηση αυτή εμπλέκεται σε βάθος. Ξέρουν τι κάνουν τα πουλάκια… η τέχνη του αποπροσανατολισμού .. ποιος θα ανοίξει το βιβλίο να διαβάσει όταν δίπλα ο κλόουν φουσκώνει μπαλονάκια;!!! Εμ κάποιοι θα διαβάσουμε…».


Κλέλια Ρένεση για υπόθεση Λιγνάδη

Κλέλια Ρένεση: Οι καταγγέλλοντες στην υπόθεση Λιγνάδη θα χρειαστούν την αμέριστη συμπαράστασή μας

Ακριβώς μία ημέρα πριν, η Κλέλια Ρένεση είχε αναρτήσει στο προσωπικό της προφίλ στο facebook το παρακάτω μήνυμα: «Μόλις ο Αλέξης Κούγιας μας ομολόγησε την γραμμή υπεράσπισης του εντολέα του. Θα κρίνει τα δεκαπεντάχρονα ως ανήθικα κ ότι είχαν πολιτικές σκοπιμότητες. Ότι τον ζήλευαν κ τον φθονούσαν για τις επιτυχίες του. (Όχι ως παιδιά, αλλά ως ενήλικες, ιξού κ η αργοπορημένη καταγγελία λέει). Το νου μας στους καταγγέλλοντες. Θα χρειαστούν την αμέριστη συμπαράσταση μας. Βγήκε η Λερναία Ύδρα κ όσα κεφάλια κ αν της κόψεις θα βγάζει καινούρια. Αλίμονο, όσοι γνωρίζετε κάτι ή προστατεύετε καταστάσεις, ήρθε η ώρα να πάρετε θέση».

Πηγή: www.enimerotiko.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.