Νατάσα Μποφίλιου: «Μας σημάδευαν με όπλα, φοβήθηκα πολύ»

featured image

Νατάσα Μποφίλιου: Σε μια διαδικτυακή εκπομπή εμφανίστηκε η Ελληνίδα τραγουδίστρια, όπου παραχώρησε συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε μία ένοπλη ληστεία η οποία συνέβη στην ταβέρνα που βρισκόταν, αλλά και σε ένα περιστατικό που είχε με μια της θαυμάστρια μετά από συναυλία.

Όσα ανέφερε η Νατάσα Μποφίλιου στην συνέντευξη

Στη διαδικτυακή εκπομπή “Fipster” εμφανίστηκε η γνωστή τραγουδίστρια, όπου παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε ένα περιστατικό. Βρισκόταν σε μια ταβέρνα και ξαφνικά μπήκαν μέσα ένοπλοι ληστές.


«Η μόνη φορά που φοβήθηκα πραγματικά ήταν όταν βρέθηκα με τους συμμαθητές μου από το δημοτικό και πήγαμε να φάμε σε ένα ταβερνάκι. Είχαν φύγει όλοι οι πελάτες και ξαφνικά μπαίνουν τρεις τύποι με κουκούλες και όπλα. Μας σημαδεύουν με τα όπλα, ήμασταν η μόνη παρέα. Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή αν είναι κανένας που με αναγνωρίσει, φοβήθηκε σκεπτόμενη ότι μπορεί να αντιληφθούν ποια είμαι και να πουν “τώρα που είσαι εδώ, τελειώσαμε”», ανέφερε η Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Η Νατάσα Μποφίλιου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε ένα περιστατικό που είχε με μια θαυμάστρια μετά από συναυλία της στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: www.enimerotiko.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.