Γιώργος Χρανιώτης: «Είμαι στημένος στον τοίχο, δεν ξέρω τι να κάνω»

featured image

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ένας ακόμη καλλιτέχνης που αντέδρασε στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στην υπόθεση Λιγνάδη, ενώ παίρνει σαφή θέση στο θέμα που έχει προκύψει με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Ο Γιώργος Χρανιώτης στο πλευρό των θυμάτων που υπέστησαν οποιαδήποτε μορφής βία

Ο ηθοποιός βρίσκεται από την αρχή στο πλευρό των θυμάτων όλων των μορφών βίας στον καλλιτεχνικό χώρο, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες και δεν σταματά να το εκφράζει και να σχολιάζει με αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τις εξελίξεις και να στηρίζει το κίνημα #eimasteoloimazi, ζητώντας, παράλληλα, μαζί με άλλους συναδέλφους του, την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη.

Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη στο instagram


Έτσι και πριν από λίγες ώρες, με μία νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, έγραψε: «Μια αίσθηση αποσυντονισμού, μια κραυγαλέα ανάγκη για επαναδιαπραγμάτευση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, μια κραυγή που προσπαθεί να βρει τρόπο να ακουστεί, μια ανάγκη να σβήσει αυτός ο παλιός φρικτός κόσμος και να γεννηθεί ένας λαμπερός καινούριος. Είμαι στημένος σ’ έναν τοίχο και δεν ξέρω τι να κάνω… Κι εσείς;»

Click to Instagram !

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official)

Πηγή: www.enimerotiko.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.