Όλο το ίντερνετ μιλά για τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω... μέτριος»

featured image

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ένας ηθοποιός που έχει δείξει το ήθος του, καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, γι’ αυτό και όλο τον ίντερνετ μίλα για εκείνον και τον αποθεώνουν στα social media, αναφορικά με την υπόθεση Λιγνάδη.

Άψογος ο χειρισμός του Σπύρου Μπιμπίλα στην υπόθεση Λιγνάδη

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη και όχι μόνο, ο Σπύρος Μπιμπίλας, έχουν οδηγήσει όλο τον κόσμο να πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του και μάλιστα του “βγάζει το καπέλο”.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μετράει συνολικά 45 χρόνια στον χώρο του θεάτρου, καθώς η πρώτη του εμφάνιση ήταν το 1976 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με την παράσταση της Σχολής του Πειραϊκού Συνδέσμου «Αυλή των Θαυμάτων» του Καμπανέλλη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κέρδισε την καθολική αποδοχή του κόσμου

Κι όμως ένας άνθρωπος με τη δική του εμπειρία, χωρίς να έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε όλη την επαγγελματική του πορεία, κατάφερε να κερδίσει την καθολική αποδοχή με κάτι που δεν έχει σχέση με κάποιο ρόλο, αλλά με το πως διαχειρίστηκε και διαχειρίζεται το σκάνδαλο #metoo στον καλλιτεχνικό χώρο και ειδικά την υπόθεση Λιγνάδη.

Η απάντηση που έδωσε στις ατάκες τύπου «μέτριος ηθοποιός», αλλά και η γενικότερη στάση του, έχει αναγκάσει όλο τον κόσμο, είτε τον καλλιτεχνικό, είτε τους απλούς πολίτες, να παραδέχονται το ήθος του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το όνομά του το πρωί της Παρασκευής ήταν νούμερο 1 trend στο Twitter με όλους τους χρήστες να τον αποθεώνουν και να εκθειάζουν τον ακέραιο χαρακτήρα του.

Ορισμένα από τα tweets για τον Σπύρο Μπιμπίλα


Πηγή: www.enimerotiko.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.