Survivor 4 spoiler 7/2: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

featured image

Κυριακή (7/2) σήμερα και όπως κάθε φορά, το Youweekly.gr είναι πιστό και ακριβές στο ραντεβού του για το spoiler που τόσο πολύ περιμένατε, για το Survivor 4. Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν απόψε για έπαθλο φαγητού και εμείς ξέρουμε ήδη τον νικητή!

Στα τελευταία επεισόδια είδαμε να γίνονται απίστευτες ανατροπές. Εκεί που η Μπλε ομάδα έκανε 8 σερί νίκες, η Κόκκινη κέρδισε και τα δυο αγωνίσματα για την Ασυλία, ενώ το τελευταίο παιχνίδι πήρε πάλι η Μπλε.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βίντεο με Φιλιππίδη – Χαϊκάλη να ειρωνεύονται τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης- Τσουνάμι από σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένοχη 35χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της σε χωράφι (pic & vid)

Παύλος Χαϊκάλης: Aπαντά στις καταγγελίες της Αραβή – «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της»

Όπως είδαμε στο trailer 7/2 το αγώνισμα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς θα έχει πολλά εμπόδια, ενώ ο στόχος θα είναι αρκετά δύσκολος. Πολλοί είναι οι πανηγυρισμοί και από τις δύο ομάδες, ωστόσο ένας της Κόκκινης ομάδας, μπορεί να τους στοιχίσει πολύ.


Να σημειώσουμε μεταξύ άλλων πως μάθατε αποκλειστικά, τι έχει συμβεί ανάμεσα σε Τζέιμς και Μαριπόζα και αν τελικά είναι το ζευγάρι που έκανε έρωτα στο δάσος.

Survivor 4 trailer 7/2

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος πρόκειται να πανηγυρίσει την νίκη του στον αγώνα με τον Κρις, χωρίς ωστόσο να δει ότι τελικά δεν πέτυχε τον στόχο. Θα είναι αργά όταν το παρατηρήσει ή θα καταφέρει να το σώσει τελευταία στιγμή;

Από την άλλη στην παραλία της Κόκκινης ομάδας ο Τριαντάφυλλος φαίνεται αρκετά ορεξάτος και θα βρει διάφορους τρόπους για να… ψυχαγωγηθεί. Έτσι λοιπόν, θα υποδυθεί τον Ταρζάν και στην προσπάθεια του να «πετάξει» με ένα σχοινί, θα κοπεί, θα πέσει κάτω και η στιγμή αυτή θα γίνει σίγουρα viral από τους χρήστες κυρίως του Twitter.

Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε στο Survivor 4 το έπαθλο φαγητού

Σύμφωνα με την πηγή μας στο Youweekly.gr, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την Κόκκινη ομάδα να είναι εκείνη που θα κερδίσει και θα φάει. Ωστόσο, επειδή είναι κατά 99% σίγουρο θα επιστρέψουμε το βράδυ για την σίγουρη κατά 100% διαρροή.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.