Lockdown: Τα νέα μέτρα που εξετάζουν οι ειδικοί και τι επιθυμεί η κυβέρνηση

featured image

Οι απόψεις των λοιμωξιολόγων είναι πιο «αυστηρές», ενώ η κυβέρνηση δεν επιθυμεί lockdown τύπου Μαρτίου.

Ένα σκληρό μπρα-ντε-φερ ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους ειδικούς βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, καθώς αύριο η επιτροπή αναμένεται να συζητήσει πιο αυστηρά μέτρα για τις κόκκινες περιοχές, άρα και για την Αττική.

Οι αριθμοί των κρουσμάτων που έχουν ανακοινωθεί τις τελευταίες ώρες είχαν ως αποτέλεσμα να «κοκκινίσουν» Θεσσαλονίκη και Αχαΐα, μια απόφαση που αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιάννης Κουκουράκης: – «Όποιος δεν μπορεί να διαχωρίσει τη καύλα που έχει ο που%@ς του…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένοχη 35χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της σε χωράφι (pic & vid)

Τα μέτρα που εξετάζουν κυβέρνηση – ειδικοί Οι απόψεις των λοιμωξιολόγων είναι πιο «αυστηρές».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι φαίνεται να διαφωνούν στο κλείσιμο των σχολείων, αφού η κυβέρνηση έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει τα σχολεία ανοιχτά.

Αναφορικά με το λιανεμπόριο, οι ειδικοί εισηγούνται το κλείσιμο των καταστημάτων για δύο εβδομάδες. Από την άλλη, η θέση της κυβέρνησης είναι να καταργηθεί μόνο το click in shop.

Όσον αφορά το τρίτο γενικευμένο lockdown, οι ειδικοί εισηγούνται lockdown τύπου Μαρτίου, με σκοπό να μειωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι νέες μολύνσεις. Ωστόσο, η κυβέρνηση φαίνεται να διαφωνεί με αυτό το αυστηρό μέτρο και επιθυμεί αυστηρά μέτρα ανά περιοχή.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.