Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο – Σκάνε δύο καταγγελίες για παιδεραστία

featured image

Πέφτουν οι μάσκες. Και οδεύουμε προς την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης του δράματος του ελληνικού «me too» που φέρει ένα τεράστιο «μπαμ».

Δύο υποθέσεις παιδεραστίας με πρωταγωνιστή πασίγνωστο καλλλιτέχνη παίρνουν τις επόμενες ώρες τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Τα θύματα του ηθοποιού – «τέρατος» είναι σήμερα ενήλικα όμως αποφάσισαν να ανοίξουν τα καπάκια στο βόθρο της ελληνικής φτωχοβιοτεχνίας θεάματος. Που έχει καταπατήσει πολλές φορές ψυχές και σώματα αθώων προσώπων.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βίντεο με Φιλιππίδη – Χαϊκάλη να ειρωνεύονται τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης- Τσουνάμι από σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένοχη 35χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της σε χωράφι (pic & vid)

Άνθρωποι – τέρατα που συγκέντρωσαν εξουσία στα χέρια τους την χρησιμοποίησαν βγάζοντας τα πιο ποταπά ένστικτα που είχαν ριζωμένα στα άρρωστα μυαλά και τις μαύρες καρδιές τους. Το θέμα των βιασμών ανηλίκων χειρίζεται κορυφαίος ποινικολόγος της χώρας ενώ όσα αναμένεται να ακουστούν προσεχώς στις δικαστικές αίθουσες στην κυριολεξία θα αφήσουν άναυδο το πανελλήνιο.

«Θα είναι πυρηνική βόμβα» μου έλεγε χθες παλιός και έμπειρος συντάκτης του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ. Όπως σας έγραψα όλο αυτό θα είναι το φινάλε στην πρώτη πράξη του δράματος αλλά όχι το οριστικό τέλος. Ακόμη δεν έχει χτυπήσει στη θλιβερή αυτή παράσταση όχι μόνο το τρίτο κουδούνι αλλά ούτε καν το δεύτερο…

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.