Βίντεο με Φιλιππίδη - Χαϊκάλη να ειρωνεύονται τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης- Τσουνάμι από σχόλια

featured image

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα social media με ένα παλαιότερο βίντεο που δείχνει τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη να ειρωνεύονται τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όπως θα δείτε και εσείς, παρακάτω στο βίντεο που έχει έχει γυριστεί όπως αναφέρουν οι χρήστες των social media το 2018, οι δύο ηθοποιοί κάνουν πλάκα διακωμωδώντας τα περί σεξουαλικής παρενόχλησης.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιάννης Κουκουράκης: – «Όποιος δεν μπορεί να διαχωρίσει τη καύλα που έχει ο που%@ς του…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένοχη 35χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της σε χωράφι (pic & vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το Twitter «ξεσκίζει» την Πολίτη για την χυδαία ανάρτηση-«Φτου σου είσαι και γυναίκα»

Ειδικότερα, στο βίντεο εμφανίζεται ο Παύλος Χαϊκάλης να αναφέρει πως «δέχομαι σεξουαλική παρενόχληση» τη στιγμή που ο Πέτρος Φιλιππίδης τον φιλά στο μάγουλου. «Δεν θέλω, δεν θέλω» φωνάζει αστειευόμενος ο πρώτος με τον Πέτρο Φιλιππίδη να γυρίζει προς την κάμερα και να λέει «τώρα το θυμήθηκε μετά από 20 χρόνια».


Σάλος στα social media

Το βίντεο ξεκίνησε να διαμοιράζεται σε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια μέρα μετά το εξώδικο του Πέτρου Φιλιππίδη και όπως ήταν αναμενόμενο έχει γίνει ένας μικρός χαμός.

Οι περισσότεροι από τους χρήστες ποστάρουν οργισμένα σχόλια κατά του συγκεκριμένου βίντεο και των πρωταγωνιστών του, θεωρώντας πως δεν υπάρχει κανένα αστείο και πως δεν μπορεί να διακωμωδείται ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

«Πως γίνεται να εξευτελίζουν και να κάνουν πλάκα με κάτι τόσο σοβαρό που έχει στοιχειώσει πόσες από εμάς», τονίζει μια γυναίκα που σχολιάζει στο Instagram ενώ σε άλλο σχόλιο αναφέρεται ότι «ο ένας εκ των δυο στο βίντεο μάλιστα διετέλεσε υφυπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων το 2015 , απλά ντροπή».

Δείτε παρακάτω το βίντεο και κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.