Καταγγελία αναγνώστη - Ντροπή στον Δήμαρχο Αργυρουπολης-Ελληνικού κ. Γιάννη Κωνσταντάτο

featured image

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Δήμος Αργυρουπολης με την Ομόνοια;

Μα φυσικά το κυκλοφοριακό χάος! Αποφασίσαμε οικογειακως να περπατήσουμε λίγο στις παρυφές του Υμηττού έτσι για να ξεσκάσουν λίγο τα μικρά και εκεί βρεθήκαμε σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Πανέξυπνοι συμπολίτες μας πήραν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα και με τις ευλογίες της δημοτικής αρχής, αποφάσισαν να κάνουν την ίδια διαδρομή, οδικως, αφού οι απαγορευτικές μπάρες ήταν ορθάνοικτες.


Μείναμε με την χαρά ότι θα αφήσουμε τα παιδιά μας ξένοιαστα στον χωματόδρομο, καθώς αυτό ήταν αδύνατο να συμβεί με τόσα αυτοκίνητα στην περιοχή! Ούτε στην Ομόνοια τέτοια κίνηση! Καυσαέριο παντού δηλαδή, ακόμη και στο αγαπημένο μας βουνό. Δεκάδες οικογένειες που σκέφτηκαν το ίδιο με εμάς, αλλα και άνθρωποι που βγήκαν να απολαυσουν λίγο το φυσικό τοπίο, έμειναν με την πίκρα αλλα και με την δυσαρέσκια λέγοντας βαριές κουβέντες τόσο στους οδηγούς όσο και στην δημοτική αρχή.

Εγώ και η οικογένεια μου θέλω να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στο δήμαρχο που φροντίζει να μας προμηθεύει ρύπους και καυσαέριο ακόμη και στις απλές βόλτες μας στο βουνό!

Πάντα τέτοια κύριε Κωνσταντάτο. Υπομονή μέχρι τις εκλογές

Καταγγελία αναγνώστη

 

 



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.