Μήνυση Βόμβα – Πασίγνωστος πρωταγωνιστής με βίασε στο σπίτι του

featured image

Από την μήνυση προκύπτει ότι ο πασίγνωστος ηθοποιός ολοκλήρωσε την σεξουαλική παρενόχληση στο 22χρονο, τότε, θύμα, έως ότου χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο!

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής φέρεται να βρισκόταν πολύ γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός στον οποίο, σύμφωνα με τη μήνυση, είπε “Έλα εδώ, τον ‘εχω κάτω!”.

Με αφορμή το συγκεκριμένο τηλεφώνημα το θύμα του βιασμού φέρεται να βρήκε την ευκαιρία να “αποδράσει” από το σπίτι-κολαστήριο, με τις θύμησες να επανέρχονται 16 χρόνια μετά μέσω της μήνυσης που κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών!


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πρίν απο λίγο – Ο Χαϊκάλης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά και καρφώνει την Ακρίτα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Digea – Κατέβασε τη διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Φιλιππίδη

Πρόκειται για την δεύτερη μήνυση η οποία κατατίθεται στην εισαγγελία, με την πρώτη να αφορά τις ασελγείς πράξεις πολύ γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού σε βάρος ενός 15χρονου αγοριού.


Σε αντίθεση με την προηγούμενη μήνυση η συγκεκριμένη πράξη φέρεται να μην είναι παραγεγραμμένη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz η συγκεκριμένη μήνυση στρέφεται κατά ενός πολύ γνωστού ηθοποιού ο οποίος το 2006 φοιτούσε στο Εθνικό Θέατρο, όντας μαθητής του πολύ γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη. Το 2006 λοιπόν ο συγκεκριμένος “κύριος” ο οποίος έχει προβληθεί ιδιαίταρα μέσω πρωταγωνιστικών ρόλων που έχει “απολαύσει” στο θέατρο αλλά και την τηλεόραση φέρεται να γνωρίστηκε με το θύμα του το οποίο, όμως, δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος.

Η συνάντηση των δύο ανδρών, σύμφωνα με αυτά που αναφέρονται στη μήνυση, πραγματοποιήθηκε σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας. Ο εν λόγω πρωταγωνιστής φέρεται να προσκάλεσε στο σπίτι του, πέριξ της Ομονίας, το “θύμα” για να πιούνε ένα ποτό. Εκεί συνέβησαν τα χειρότερα όπως τουλάχιστον τα “εξομολογείται” στο δικόγραφο το οποίο βρίσκεται πλέον στη διάθεση της εισαγγελίας.

“Με το που μπήκαμε σπίτι του, άρχισε να επιδεικνύει μια επιθετική συμπεριφορά. Μου επιτέθηκε σεξουαλικά! Με χτύπησε στο πρόσωπο, με κράτησε από τον λαιμό και άρχισε να ασελγεί επάνω μου”, αναφέρει στη μήνυσή του το θύμα το οποίο, όπως λέει, δεν μπορούσε, να αντισταθεί.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.