Μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ παντού: Στόχος οι βεβαιώσεις εργασίας και οι μάσκες

featured image

Από Δευτέρα τα μπλόκα της αστυνομίας στην Αττική θα αυξηθούν κατακόρυφα για τις βεβαιώσεις εργασίας και τις μάσκες στα Ι.Χ.

Γεμάτη μπλόκα αναμένεται να είναι από την Δευτέρα η Αττική, σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από την ΕΛ.ΑΣ, καθώς θα αυξηθούν οι έλεγχοι στους πολίτες για την τήρηση των νέων μέτρων προστασίας και θα γίνουν πιο αυστηροί.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν δύο κατηγορίες. Η πρώτη αφορά τις βεβαιώσεις εργασίας και η δεύτερη την χρήση μάσκας.

Η βεβαίωση εργασίας


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πρίν απο λίγο – Ο Χαϊκάλης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά και καρφώνει την Ακρίτα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Digea – Κατέβασε τη διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Φιλιππίδη

Όσον αφορά την πρώτη, ουσιαστικά δεν αλλάζουν πολλά πράγματα… Η μοναδική, αλλά κάπως ουσιαστική αλλαγή αφορά το χαρτί που εκδίδεται μέσω του συστήματος Εργάνη. Αυτό λοιπόν θα αναγράφει πάνω το ωράριο που δουλεύει ο κάθε πολίτης, προκειμένου να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που είναι σε αναστολή.


Βέβαια, το ερώτημα εδώ έχει να κάνει με το πως θα γίνεται η διασταύρωση των στοιχείων. Κάτι που προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείονται αλλαγές και στην «χειρόγραφη» βεβαίωση μετακίνησης εργαζόμενου Τύπου Α από το forma.gov.gr.

Η μάσκα στα ΙΧ

Αναφορικά με τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο τώρα, στα ταξί μπορούν να βρίσκονται δύο πελάτες και ένας ο οδηγός, δηλαδή συνολικά τρία άτομα. Άπαντες οφείλουν να φορούν μάσκα.

Για τον αριθμό επιβατών ισχύει το ίδιο και για τα Ι.Χ, με εξαίρεση την περίπτωση που είναι συγγενείς α’ ή β’ βαθμού. Ποιοι είναι αυτό;

Α’ βαθμού (κατιόντες – ανιόντες) γονείς, παιδιά (εξ αγχιστείας) ο σύζυγος, η σύζυγος, πεθερός, πεθερά

Β’ βαθμού: (κατιόντες – ανιόντες) παππούδες, γιαγιάδες, εγγόνια (εξ αγχιστείας) γαμπρός, νύφη, κουνιάδος, κουνιάδα (γυναικάδελφοι) (εκ πλαγίου) αδέλφια

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.