Ξόφλησαν...

featured image

…ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ

Συνεχείς ήταν οι επαφές μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών των τηλεοπτικών σταθμών, θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών αλλά και ιδιοκτητών θεάτρων.

Εκτός από τις συννενοήσεις για τον χειρισμό της υπόθεσης υπήρξε απ’ ότι μαθαίνω και μια «συμφωνία κυριών» που δεν πρόκειται κανείς να «σπάσει». Μετά το τέλος των σκανδάλων και την οριστική καταδίκη των εμπλεκόμενων προσώπων η παρουσία τους στο χώρο του θεάματος τελειώνει μια για πάντα: Δεν πρόκειται να ξαναβρούν δουλειά στο θέατρο, στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο ή στο τραγούδι.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βίντεο με Φιλιππίδη – Χαϊκάλη να ειρωνεύονται τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης- Τσουνάμι από σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένοχη 35χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της σε χωράφι (pic & vid)

Και ούτε φυσικά στις θεατρικές σχολές. Δεν θα πηγαίνουν φυσικά ούτε καλεσμένοι σε εκπομπές και κόβονται και όλες οι συνεντεύξεις στους στα έντυπα μέσα.

Αυτή είναι η συμφωνία που κλείστηκε από τα ισχυρά πρόσωπα των ελληνικών μίντια και όλοι συμφώνησαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Αντίστοιχη άλλωστε τακτική εφαρμόστηκε και στο Χόλιγουντ και είχε καθολική αποδοχή από το κοινό.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.