Παρέλυσε νοσηλεύτρια μετά τον δεύτερο εμβολιασμό

featured image

Παρέλυσε από το αυτοάνοσο νευρολογικό σύνδρομο Guillain-Barre μια νοσηλεύτρια που έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Η νοσηλεύτρια έχει υποβληθεί σε αξονική, η οποία ήταν καθαρή, κι εξετάζεται νευρολογικά για να διερευνηθεί τι έχει συμβεί. «Έχουν παραλύσει τα κάτω άκρα της» αποκάλυψε στο Open TV ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και το επιβεβαίωσε και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

«Ήταν απολύτως καλά στην υγεία της, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί» τόνισε ο κ. Γιαννάκος.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πρίν απο λίγο – Ο Χαϊκάλης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά και καρφώνει την Ακρίτα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Digea – Κατέβασε τη διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Φιλιππίδη

Πρόσθεσε επίσης: «Έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου, κι αμέσως μετά τη δεύτερη δόση σήκωσε πυρετό, είχε αφόρητους πόνους, ένιωσε παραλυσία και πήγε στο νοσοκομείο, όπως μου είπε ύστερα από επικοινωνία που είχα μαζί της».

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, επιβεβαιώνει την ύπαρξη του περιστατικού, όπως τόνισαν οι ρεπόρτερ του Open TV, όμως οι γιατροί εκεί δεν έχουν πει ξεκάθαρα αν είναι παρενέργεια του εμβολίου.

Πρόκειται για μία 40χρονη νοσηλεύτρια, μητέρα δύο παιδιών, ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.


«Μετά τη δόση του δεύτερου εμβολίου, η συνάδελφός μου, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι, παρουσίασε πυρετό, μυαλγίες, όμως τη χτύπησε ακόμα περισσότερο και υπέστη παράλυση κάτω άκρων. Της χορηγείται η κατάλληλη αγωγή. Είναι μάχιμη, δουλεύει 17 χρόνια στην πρώτη γραμμή, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Είναι τρίτη-τέταρτη μέρα σήμερα» είπε η πρόεδρος εργαζομένων Νοσοκομείου Κέρκυρας Ν. Ιωάννου μιλώντας στην «Ώρα Ελλάδος». «Η νοσηλεύτρια αυτή τη στιγμή δεν περπατά, παρακολουθείται από τον θεράποντα ιατρό, είναι μια σοβαρή παρενέργεια του εμβολίου και πρέπει η εταιρεία να το δει με τους αρμόδιους και να αναλάβει το οικονομικό κόστος» ανέφερε.

Η περιπέτεια του υποδιοικητή του Θριάσιου

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του περασμένου μήνα νοσηλεύτηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που οδήγησε σε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια ο υποδιοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου.

Ο 54χρονος, δύο μέρες πριν τη νοσηλεία του, είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, γεγονός που για πολλούς σχετιζόταν με τον εμβολιασμό του. Ο υποδιοικητής διασωληνώθηκε καθώς διαγνώστηκε με αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω της λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού.

Μάλιστα για την περιπέτειά του είχε μιλήσει και η σύζυγός του στην εκπομπή Live News.

«Τη Δευτέρα άρχισε να έχει κάποια ατονία, την Τρίτη δέκατα και δύσπνοια, και πήγαμε στο νοσοκομείο Τετάρτη ξημερώματα. Μας είπαν ότι βλέπουν ακροαστικά και μετά πνευμονία, πιθανόν ως παρενέργεια από το εμβόλιο. Πιθανόν όμως, έτσι; Δεν μπορούσαν να το πουν με σιγουριά…» είπε συγκεκριμένα.

Υποβλήθηκε σε διαδοχικά τεστ για κορωνοϊό τα οποία βγήκαν αρνητικά.

«Συνέχεια τεστ στα τεστ και 12:30 η ώρα τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου διασωληνώθηκε, το έκριναν απαραίτητο για να τον σώσουν, να του σώσουν τα πνευμόνια να μην πεθάνει» διευκρίνισε η σύζυγος του υποδιοικητή.

Παράλληλα η σύζυγος του 54χρονου είχε διευκρινίσει πως δεν είχε υποκείμενο νόσημα.

– Ο άνθρωπος έχει θέματα με την καρδιά του, έτσι;

– Όχι, όχι. Αν θέλετε πείτε την αλήθεια. Είχε κάνει απλά το ’14 πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας, δηλαδή είχε αλλάξει τη βαλβίδα. Τσεκάρεται κάθε χρόνο στο ετήσιο τσεκ-απ και είναι όλα πάρα πολύ καλά, δεν έχει κάποιο πρόβλημα από τότε και μετά. Ψάχνουν ακόμα οι γιατροί να δουν πού οφείλεται, γιατί όλες οι αναλύσεις δείχνουν ότι δεν είναι Covid, δεν είναι γρίπη, δεν είναι κάποιος άλλος ιός ή μικρόβιο, και ψάχνουν οι άνθρωποι, οι επιστήμονες, να βρουν τι πραγματικά συμβαίνει.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.