Σεξουαλική παρενόχληση: 17 ηθοποιοί καταγγέλλουν πασίγνωστο πρωταγωνιστή (Video)

featured image

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τις καταγγελίες ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό, μια ομάδα γυναικών ηθοποιών κατηγορούν πασίγνωστο πρωταγωνιστή για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ τονίζουν ότι είναι θέμα ωρών τα στοιχεία αυτά να φθάσουν στον εισαγγελέα.

«Μία ομάδα 17 γυναικών ηθοποιών, πήγαν την προηγούμενη εβδομάδα σε πολύ γνωστό δικηγορικό γραφείο για να καταγγείλουν πολύ γνωστό πρωταγωνιστή του θεάτρου για σεξουαλική παρενόχληση», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Τάσο Τεργιάκη να επισημαίνει:

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιάννης Κουκουράκης: – «Όποιος δεν μπορεί να διαχωρίσει τη καύλα που έχει ο που%@ς του…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένοχη 35χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της σε χωράφι (pic & vid)

«Είναι ζήτημα ωρών να φτάσουν στον εισαγγελέα. Είναι κάποια κακουργήματα τα οποία δεν έχουν παραγραφεί, μπορεί να στηριχτεί κατηγορία».

«Ο άνθρωπος αυτός παρενόχλησε σεξουαλικά μια ηθοποιό που έπαιρνε μέρος στην παράσταση. Χωρίς δεύτερη σκέψη, η πρωταγωνίστρια του έργου που είχε συνεργαστεί μαζί του στη σκηνοθεσία, μόλις έμαθε το περιστατικό τον απέλυσε. Προς τα έξω τότε βγήκε ως συναινετικό διαζύγιο» υπογράμμισε ο Αλέξης Μίχας, ενώ η Φαίη Σκορδά τόνισε:

«Σε μισή ώρα το πολύ θα έχουμε μια εξέλιξη πολύ σημαντική. Εγώ γνωρίζω ότι σε λίγη ώρα αυτή η καταγγελία θα είναι στα χέρια του ΣΕΗ».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.