Αποπλάνηση 13χρονου – Αυτή είναι η 35χρονη δασκάλα…

featured image

Αυτή είναι η 35χρονη φιλόλογος και δασκάλα χορού που κατηγορείται ότι αποπλάνησε έναν 13χρονο μαθητή στα Βόρεια προάστια. Έμπαινε στο σπίτι τους και παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικών… προκειμένου να βελτιωθεί η επίδοσή του… έτσι τουλάχιστον νόμιζαν οι γονείς του μαθητή. Γιατί στην ουσία του μάθαινε… “άλλα κόλπα”.

Από τα σύννεφα δηλώνουν ότι έπεσαν οι γονείς του 13χρονου μαθητή, όταν αντίκρισαν τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες, που το παιδί τους αντάλλασσε με την φιλόλογο, που κατηγορείται ότι το αποπλάνησε. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τους γονείς να εξιστορούν απίστευτα περιστατικά και την καθηγήτρια να δηλώνει ερωτευμένη με τον μαθητή.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιάννης Κουκουράκης: – «Όποιος δεν μπορεί να διαχωρίσει τη καύλα που έχει ο που%@ς του…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένοχη 35χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της σε χωράφι (pic & vid)

Η συμπεριφορά του ανήλικου το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε προβληματίσει τη μητέρα του Τα όσα ανακάλυψε όμως στο κινητό του τηλέφωνο και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή ξεπέρασαν κάθε φαντασία….«Της είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Μόλις είδα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή του γιου μου έπεσα από τα σύννεφα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του 13χρονου μαθητή.

Δασκάλα και μαθητής βρίσκονταν ερωτικά σε

Ξενοδοχεία ημιδιαμονής στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας… Στο σπίτι του 13χρονου, όταν έλειπαν οι γονείς του Ακόμα και στο αυτοκίνητο της εκπαιδευτικού Κατέγραφαν τις πράξεις τους… και αντάλλασσαν βίντεο και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.