Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή: Τη μεγαλύτερη αγάπη την πήρα από το μεγαλύτερο δυνάστη μου, τη μητέρα μου

featured image

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης, η Πέννυ Μπαλτατζή. Η γνωστή ερμηνεύτρια προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση ψυχής για τη ζωή της, τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την ψυχική ασθένεια, αλλά και τις άτυχες εγκυμοσύνες που είχε.

«Η μαμά μου ήταν ψυχικά ασθενής. Είναι σημαντικό να εντοπίζουμε τι συμβαίνει για να το θεραπεύσουμε. Όταν γεννήθηκε και ο αδελφός μου, που μάλλον υπήρχε η ασθένεια στη μαμά μου, μετά μπήκε στο μεγεθυντικό φακό αυτό το πράγμα, γιγαντώνεται…. Είχε ιδεοψυχαναγαστική υστερία, ψυχαναγκασμό. Γι’ αυτό όταν ακούω να το λένε κάθε μέρα, λέω: παιδιά μην το λέτε…», είπε για τη μητέρα της.

Και συνέχισε: «Δε μπορούσε με τίποτα να ανταπεξέλθει στο καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών για παράδειγμα. Σχολείο, φαγητό. Για παράδειγμα, πίναμε παγωμένο γάλα, παγωμένο φαγητό γιατί έτσι το είχε στο μυαλό της, δεν το ήθελε η γυναίκα… Έχει τύχει να βάλει τιρμπουσόν και μαχαίρι στον λαιμό του αδελφού μου. Προσπαθούσα να ισορροπήσω στην πραγματικότητα, τι είναι σωστό και τι λάθος. Τι πρέπει να κάνω; Έπρεπε να προστατεύσω τον αδελφό μου… Ο μπαμπάς μου δούλευε ο άνθρωπος… Πικραινόταν τόσο πολύ. Η μαμά μου το 1965 πάθαινε κρίσεις πανικού. Δεν ξέρανε καν τι είναι. Λέγανε αυτή είναι λίγο περίεργη. Ο πατέρας μου μετά από χρόνια είπε: “Είχα καταλάβει ότι η μαμά σου είναι σαν παιδί με αναπηρία” και με συγκλόνισε. Με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ την αγαπάει. Με έκανε να καταλάβω την υπομονή του».


«Λένε ότι η ασθένεια της μητέρας μου μπορεί να είναι κληρονομική. Κάνω ψυχοθεραπεία, κάνω ψυχόδραμα. Κατάλαβα ότι έχω περάσει κάποιες μικρές κρίσεις κατάθλιψης και τις ξεπέρασα. Μέσα από τη σκοτεινιά βρήκα το φως μου», συνέχισε η γνωστή τραγουδίστρια.

Για τους «λάθος» συντρόφους που είχε, είπε: «Υπήρξα με λάθος συντρόφους γιατί με τράβαγε το κομμάτι της τοξικότητας. Τη μεγαλύτερη αγάπη την πήρα από το μεγαλύτερο δυνάστη μου τη μητέρα μου. Ο αδελφός μου χάθηκε το 2011, έφυγε από διχοτόμηση καρωτιαίας αρτηρίας, στον ύπνο του. Κανείς δεν ξέρει.. Τώρα έχω μόνο το μπαμπά μου».

Τέλος, μιλώντας για τον άνδρα της ζωής της και το παιδί της είπε: «Ο άντρας μου και το παιδί μου είναι τα πάντα για μένα. Θέλω να κάνω και άλλα δυο παιδιά. Λες να προλάβω; Ο άντρας μου ο Χρήστος είναι πάντα εκεί και με στηρίζει».

Για τις άτυχες εγκυμοσύνες που είχε, εξομολογήθηκε: «Πριν γίνω μαμά είχα 4 άτυχες εγκυμοσύνες. Οι δύο ήταν μαζί. Ήταν δίδυμο παλίνδρομο και αναγκάστηκα να κάνω εξωσωματική. Υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω και υπάρχει συντηρητισμός και ταμπού γι’ αυτά τα θέματα που είναι μέσα στη ζωή. Όπως και για τα θέματα ψυχικής υγείας. Το να έχεις μια αποβολή και μια παλίνδρομη κύηση μπορεί να συμβεί. Θέλω να πω στις γυναίκες πως δεν είναι μόνες, ότι πρέπει να επικοινωνούν τα προβλήματά τους με τον σύντροφό τους. Εγώ βρήκα τοίχο μέσα μου ένιωσα σκοτάδι κάποια στιγμή», εξομολογήθηκε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.