“Just the 2of us” – Το unfair του Καρβέλα στην Βανδή… και το εκτόπισμα της Βίσση

featured image

Η επιτυχία ήταν μεγάλη. Όπως πολλά ήταν και τα λάθη. Άκουσα για παράδειγμα τον Κοκλώνη να λέει “Ουφ έσκασα” στον αέρα, δεν του άνοιγαν τα μικρόφωνα και φώναζε “ανοίξτε με”… όπως άκουσα και την Βανδή να κατευθύνει την επιτροπή ώς επαϊουσα και να λέει “όλοι 8”.

Αυτά είναι κάποια λαθάκια που είδανε πολλοί αλλά κατάλαβαν λίγοι. Δεν θα μιλήσω για τα δεκάδες σκηνοθετικά λάθη και τα χαμένα πλάνα και τις αντιδράσεις των συμμετεχόντων. Θα μιλήσω όμως για το χτύπημα κάτω απο τη μέση του Καρβέλα… με όχημα μεταφοράς τη Βίσση. Θυμίζω πώς ο Καρβέλας ήταν αυτός που κάποτε είχε κάνει την δήλωση για την Βανδή “Ποια είναι αυτή που μιμείται την Άννα”.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εγκεφαλικά – Ο Πανταζής στα γυρίσματα και η “κωλοχτύπα” που τον… τρέλανε (Βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Με φορτηγό για λουκάνικα έφτασαν τα εμβόλια στη Φιλιππούπολη: Τα αποθήκευσαν σε ψυγείο του ’60 από τη Σοβιετική Ένωση (pics)

 

Τι έγινε χθές λοιπόν; Η Άννα ζήτησε μετά απο απαίτηση του Καρβέλα… να χορέψει η Βανδή τσιφτεντέλι. Κάτι σαν το γιουσουφάκι του. Και η Βανδή το έκανε ελέω ευγένειας και για ν΄ανταποκριθεί στο σόου και τις απαιτήσεις του. Φανταστείτε να έλεγε “΄Όχι” τι θα γράφαμε σήμερα.

Πάντως αυτό δεν ήταν καλό… Όσο για την Βίσση;

Φάνηκε γιατί ενώ κοντεύει τα 70… είναι στάρ. Η γυναίκα έχει τεράστιο φωνητικό και καλλιτεχνικό εκτόπισμα… Η Άννα είναι φωνάρα… και το σημαντικότερο; Ώς χαμαιλέων… διαβάζει την εποχή και την ακολουθεί παρά την προχωρημένη ηλικία της. Απο την μεριά της η Βανδή το χάρηκε τόσο πολύ χθές όπως ένα παιδάκι που του δίνουν για πρώτη φορά παγωτο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Επικός Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Ψυχαράκη και… κλάψαμε (Βίντεο)

απο το nassosblog.gr

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.