Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Το υπέρογκο ποσό που πήρε για τη συμμετοχή του σε Χολιγουντιανή ταινία

featured image

Στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης στην ΕΡΤ συναντήθηκαν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Γιώργος Κωνσταντίνου με τον τελευταίο να ρωτά το συνάδελφό του για τη συμμετοχή του στην αμερικανική ταινία «Summer Lovers», τη δεκαετία του ’80. Και για το ποσό που πήρε για τη συμμετοχή του που ήταν μόλις τρεις σκηνές. Μάλιστα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε πως είχε λάβει τότε ένα υπέρογκο ποσό και ο ίδιος καν δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει.

«Ο ρόλος ήταν τρεις σκηνές. Το αστείο ήταν ο τρόπος που μου τηλεφώνησαν για να μου πουν για τα χρήματα. Το 1980-81 ο μέσος μηνιαίος μισθός ήταν 9,000 – 12,000 δραχμές. Μου λένε, λοιπόν, ποιο είναι το κασέ σας; Μου έφυγε το ακουστικό, δεν ήξερα καν τον όρο κασέ. Λέω δεν ξέρω, πείτε μου εσείς. Μου λένε 150,000 δραχμές είναι καλά; Πήγα να λιποθυμήσω! Λέω ναι», είπε αρχικά.


Και πρόσθεσε: «Φτάνω στη Σαντορίνη -κάθισα μία εβδομάδα για 3 γυρίσματα. Μου είχαν πει ότι θα σας δώσουμε τώρα το 1/3 της αμοιβής, με το που φτάσετε θα πάρετε το άλλο 1/3 και πριν φύγετε το άλλο 1/3. Με το που θα φτάσετε να πάτε να πληρωθείτε σας παρακαλώ, μου είπαν. Εγώ λέω που να πάω, παιδί 18 χρονών… Την άλλη μέρα στο γύρισμα, με έπιασαν από το αφτί και μου λένε γιατί δεν ήρθατε να πληρωθείτε;».

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.