Άκυρο του Σκαϊ στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Τι συνέβη;

featured image

Καμία περίπτωση δεν υπάρχει να περάσει την πόρτα τηςεισόδου του ΣΚΑΪ η Ψυχαράκη παρά μόνο ως καλεσμένη. Η κίνηση της νικήτριας του «Big Brother» και το άκυρο….

Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται… Αυτό ισχύει για την νικήτρια του «BigBrother» Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τη σχέση της με τον ΣΚΑΪ.

Όπως μου έλεγε χθες καλά ενημερωμένη πηγή που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο Φάληρο «Δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο δισεκατομμύριο» η Ψυχαράκη να αξιοποιηθεί σε οποιοδήποτε πόστο του τηλεοπτικού σταθμού παρά μόνο να εμφανιστεί – και αν – σε κάποια εκπομπή στο μέλλον ως καλεσμένη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Big Brother” – H μάνα της Άννας Μαρίας ανέλαβε τον ρόλο της manager

Η μόνη εκρεμμότητα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών είναι το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε η νικήτρια του «Big Brother» και that’s it. Τίποτα άλλο.

Κακώς βιάστηκαν κάποιοι λοιπόν να διαδώσουν σενάρια περί αξιοποίησης της Κρητικιάς στο κανάλι μετά το τέλος του ριάλιτι. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Υπάρχει βέβαια συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών αυτό όμως έχει να κάνει όπως και με όλους τουςυπόλοιπους παίκτες του «Big Brother» για τις εμφανίσεις τους στα άλλα κανάλια αλλά και για τη ρήτρα εμπιστευτικότητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Big Brother” – Κόπηκαν στο μοντάζ. “Είσαι πουτ@ν@, είσαι καργιόλ@, είσαι σκυλού”

Τι επιτρέπεται δηλαδή αλλά κυρίως τι ΔΕΝ επιτρέπεται να πουν όσον αφορά στη συμμετοχή τουςστο Big Brother. Αυτά για να μην σας πουλάνε παραμύθια….

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.