Άλεκ Μπάλντουιν: Χαμός με την «Ισπανίδα» σύζυγό του από τη Βοστώνη

featured image

Τα τελευταία χρόνια και μετά το δύσκολο διαζύγιό του με την Κιμ Μπάσιντζερ, αλλά και τις κάκιστες σχέσεις του με την κόρη τους, Ireland (πλέον έχουν αποκατασταθεί και είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ), ο Άλεκ Μπάλντουιν βλέπει το όνομά του να έχει… φτιάξει. Η καριέρα του πέρα από την ανοδική της πορεία έχει κάνει και μία ποιοτική στροφή, ενώ προσωπικά είναι ένας σωστός οικογενειάρχης.

Με τη σύζυγό του Χιλάρια έχουν αποκτήσει 5 παιδιά και ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια προσπαθεί – όχι με ιδιαίτερη επιτυχία, θα λέγαμε – να απέχει από τα «σκάνδαλα». Πριν δύο χρόνια περίπου είχε κατηγορηθεί ότι χτύπησε κάποιον για μια θέση στάθμευσης, όπου στη συνέχεια χρειάστηκε να κάνει μαθήματα διαχείρισης θυμού.  Κι εκεί που είπε, μακριά από εμάς τα σκάνδαλα, αυτό του ήρθε από το ίδιο του το στεφάνι. Τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι βρίσκεται στη δίνη ενός σκανδάλου που έχει να κάνει με την καταγωγή της συζύγου του.

Κι ενώ όλοι γνώριζαν πως η όμορφη Χιλάρια είναι Ισπανίδα, όπως η ίδια δήλωνε, αποκαλύφθηκε πως αυτό ήταν ψέματα και στην πραγματικότητα είναι μια βέρα Αμερικάνα από τη Μασαχουσέτη. Μάλιστα, το όνομά της είναι Χίλαρι που έγινε Χιλάρια για να εξυπηρετήσει το… ισπανικό της όνειρο.

Η αποκάλυψη του ψέματός της έγινε μέσα στο σαββατοκύριακο στο Twitter όπου και προκλήθηκε χαμός. Μάλιστα, η σύζυγος του Μπάλντουιν μπροστά στις αποκαλύψεις που δεν έπαιρναν – όπως φάνηκε – καμία αμφισβήτηση για την αυθεντικότητά τους, αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως δεν είναι Ισπανίδα και πως ακόμη και η προφορά της ήταν μέρος όλου αυτού του ψέματος.

«Ναι, είμαι ένα λευκό κορίτσι» δήλωσε η 36χρονη influencer σε ένα βίντεο 7 λεπτών στο λογαριασμό της στο Instagram. «Στην Ευρώπη υπάρχουν πολλοί λευκοί και η οικογένειά μου είναι λευκή. Από άποψη έθνους, είμαι ένας συνδυασμός πολλών, πολλών πραγμάτων. Πολιτιστικά, μεγάλωσα με δύο πολιτισμούς. Είναι πολύ απλό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Η βιογραφία της πάντως, λέει πως γεννήθηκε στην Μαγιόρκα και μεγάλωσε στην Βοστόνη, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Η ίδια, σε συνεντεύξεις της τα τελευταία χρόνια, έλεγε ότι μετακόμισε από την Ισπανία στις ΗΠΑ όταν ήταν 19 ετών προκειμένου να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Τώρα, όμως, το πήρε αλλιώς και διευκρινίζει πως πέρασε «μέρος« της παιδικής της ηλικίας στην Ισπανία, και «κάποια» χρόνια στην Μασαχουσέτη, όπου και γεννήθηκε. Τόνισε, επίσης, ότι όλη η οικογένειά της ζει τώρα στην Ισπανία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

«Υπήρξαν πολλά πισωγυρίσματα στην ζωή μου. Και είμαι πραγματικά τυχερή που μεγάλωσα μιλώντας δύο διαφορετικές γλώσσες και προσπαθώ να μεγαλώσω και τα παιδιά μου ώστε να γίνουν δίγλωσσα. Και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, ειδικά έχοντας την οικογένειά μου στο εξωτερικό».

Η Χιλάρια Μπάλντουιν πρόσθεσε επίσης, πως 44 άτομα από την Ισπανία παραβρέθηκαν στον γάμο της το 2012 με τον ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν και πως δεν έχει δει την οικογένειά της από τον Σεπτέμβριο του 2019 λόγω της πανδημίας. Μάλιστα, είναι τέτοια η λατρεία της για την Ισπανία που έχει δώσει και στα 5 της παιδιά ισπανικά ονόματα –Κάρμεν Γκαμπριέλα, Ραφαέλ Τόμας, Λεονάρντο Έιντζελ, Ρομέο Αλεχάντρο και Εντουάρντο Πάο Λούκας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Χαμός στο Twitter για την «πλαστογραφία»

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο (26/12) όταν μία γυναίκα έγραψε στο Twitter: «Πρέπει να παραδεχτείτε την αφοσίωση της Χιλάρια Μπάλντουιν στην προσπάθειά της να πλαστογραφήσει την ταυτότητά της και να υποδυθεί μια Ισπανίδα».

I didn’t realize this was a thread, wow!!! RT @lenibriscoe: You have to admire Hilaria Baldwin’s commitment to her decade long grift where she impersonates a Spanish person

— ᗯIᑎᑎIᗴ Tᕼᗴ ᗷIᔕᕼ (@Damey07) December 26, 2020

Τις επόμενες ημέρες, εμφανίστηκαν πολλά βίντεο της Χιλάρια από προηγούμενες τηλεοπτικές της εμφανίσεις όπου την δείχνουν να μιλά με ισπανική προσφορά, συμπεριλαμβανομένης μιας περίπτωσης όπου φαίνεται να έχει ξεχάσει την αγγλική λέξη για το αγγούρι.

Αρκετοί πρώην συμμαθητές της μπήκαν στην συνέχεια στο Twitter για να επιβεβαιώσουν πως στην πραγματικότητα μεγάλωσε στην Μασαχουσέτη. «Πήγα κι εγώ μαζί της στο λύκειο. Το όνομά της είναι όντως Χίλαρι Χέιγουαρντ Τόμας και δεν είχε την προφορά που έχει τώρα».

I'm sorry but the Hilaria Baldwin story is still too crazy for me to have processed.
This is like finding out Sofia Vergara is actually Stacy Jones, from an all-American family in Newport, RI, who simply visited Colombia a couple of times, as a rich kid on vacation.

— A.J. Delgado (@AJDelgado13) December 29, 2020

If “the first thing” Hilaria Baldwin told Alec Baldwin is that she’s from Boston, then this is really too cringe 😬🤣 pic.twitter.com/U21rJCsMxY

— potato gay (@brennylen) December 28, 2020

Οι χρήστες αποκάλυψαν και άλλες λεπτομέρειες για τους γονείς της Χιλάρια. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Κάθριν Χέιγουαρντ και Ντέιβιντ Τόμας, οι οποίοι εργάστηκαν ως καθηγητές στις ΗΠΑ, για χρόνια πριν συνταξιοδοτηθούν στην Μαγιόρκα το 2011. Κι ενώ η Χιλάρια εδώ και χρόνια έλεγε ότι η μητέρα της είναι Ισπανίδα, τα αρχεία αποκάλυψαν πως είναι στην πραγματικότητα κάτοικος Μασαχουσέτης τέταρτης γενιάς.

Οι αντιδράσεις και το ξέσπασμα του Μπάλντουιν

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν ξέρει αν ο Άλεκ Μπάλντουιν γνώριζε την αλήθεια για τη σύζυγό του ή το έμαθε και αυτός τώρα. Ο, τι και αν ισχύει, ο ηθοποιός δεν επέτρεψε να δημιουργηθεί και νέο σκάνδαλο και προχώρησε, θα λέγαμε, στα αυτονόητα: να υπερασπιστεί δημόσια τη σύζυγό του, ξεσπώντας εναντίον όλων στο Twitter. Με εκφράσεις όχι και ιδιαίτερα κόσμιες.

«Το Twitter είναι πολύ σκα@@. Υπάρχουν πράγματα που έχουν ειπωθεί πρόσφατα για ανθρώπους που αγαπώ, που με νοιάζουν βαθιά, τα οποία είναι γελοία. Εννοώ, απλά γελοία» λέει στο βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Και η κόρη του, Ireland πήρε το μέρος της μητριάς της, τονίζοντας πως η Χιλάρια είναι ένας καλός άνθρωπος.

Ωστόσο, η πλαστή καταγωγή της έχει προκαλέσει τον έντονο εκνευρισμό σε πολλούς μετανάστες στην Αμερική, θεωρώντας πως αυτό που έκανε είναι προσβλητικό για τους ίδιους.

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.