Σύμμαχοι έκτακτων πεπτικών αναγκών

featured image

Σε περιόδους που το πεπτικό μας σύστημα μπαίνει σε δοκιμασία και πρέπει να δουλεύει «υπερωρίες» για να επιτελέσει το έργο του, όπως στις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα Πεπτικά Ένζυμα και τα Προβιοτικά μπορούν να βοηθήσουν.

Τα Ένζυμα, δρώντας σαν καταλύτες, βοηθούν στη γρήγορη και σωστή διάσπαση των τροφών στο στομάχι, ενώ τα Προβιοτικά εγκαθίστανται στο έντερο και βοηθούν στην ομαλή κινητικότητα του εντέρου και την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών στο λεπτό έντερο.

Το αποτέλεσμα είναι λιγότερες πεπτικές ενοχλήσεις (όπως φούσκωμα, μετεωρισμός, αέρια, καούρες, δυσκοιλιότητα κ. ά.) και περισσότερη ενέργεια.

Το Ultimate Digestive Enzyme της Flora είναι ένα μίγμα από 7 ένζυμα ευρέος φάσματος που διασπούν πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες – απλούς και σύνθετους – και φυτικές ίνες. Είναι αποκλειστικά φυτικής προέλευσης και λαμβάνονται με το κάθε γεύμα, ώστε να ανακουφίσουν από τα δυσάρεστα συμπτώματα της δυσπεψίας.


Το Ultimate Digestive Enzyme είναι ασφαλές για μακροχρόνια χρήση. Εκφράζεται σε μονάδες δυναμικότητας και δρα σε όλα τα pH κατά μήκος του πεπτικού σωλήνα, από το στόμα ως το στομάχι.

Τα Προβιοτικά της Flora, είναι εξειδικευμένα για κάθε ηλικία και κατάσταση υγείας και παρέχουν ένα πλούσιο μίγμα από επιλεγμένα προβιοτικά στελέχη, με μεγάλο αριθμό ζώντων βακτηρίων και εγγύηση του αριθμού των ζωντανών και ενεργών βακτηρίων μέχρι τη λήξη και της ικανότητας αποικισμού τους.

Καλύπτουν εξατομικευμένα ξεχωριστά τις ανάγκες μωρών 1-3 ετών, παιδιών, ενηλίκων και των άνω των 55. Για πιο εξειδικευμένες καταστάσεις υγείας, υπάρχουν διαφορετικά Προβιοτικά προϊόντα  που απευθύνονται στην αποκατάσταση της χλωρίδας του λεπτού  εντέρου, του παχέος εντέρου ή της στοματικής κοιλότητας.

Προϊόν ΕΟΦ. Παρασκευάζονται στον Καναδά από την Flora MD  για τη MedMelon, τηλ. 2310 449441, medmelon.gr

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.