Χρυσοχοΐδης για ρεβεγιόν: «Έφοδος σε πάρτι με ή χωρίς καταγγελία, 10 το βράδυ η πόλη πρέπει να είναι νεκρή» (vid)

featured image

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως «είτε με, είτε χωρίς καταγγελία, αν υπάρχει πληροφορία ότι γίνεται πάρτι που υπερβαίνει τον αριθμό ατόμων που επιτρέπεται, η αστυνομία δικαιούται σε συνεργασία με τον εισαγγελέα να συλλάβει και να καταλογίσει σε αυτούς που παρανομούν αυτά που προβλέπει ο νόμος».

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την αυστηρή τήρηση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό ενόψει της Πρωτοχρονιάς έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πάγωσε το πανελλήνιο με τις δηλώσεις του Σύψα για το εμβόλιο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Survivor: Φιάσκο πριν καν ξεκινήσει – Οι παίχτες βαριούνται που ζουν – Νομίζουν ότι πήγαν πήγαν στο big Brother για να ξεκουραστούν

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε πως «είτε με, είτε χωρίς καταγγελία, αν υπάρχει πληροφορία ότι γίνεται πάρτι που υπερβαίνει τον αριθμό ατόμων που επιτρέπεται, η αστυνομία δικαιούται σε συνεργασία με τον εισαγγελέα να συλλάβει και να καταλογίσει σε αυτούς που παρανομούν αυτά που προβλέπει ο νόμος».

Και εξήγησε: «Κάθε γιορτή είναι μια μαχαιριά. Η Αττική είναι πάρα πολύ προβληματική. Είναι στην κόψη του ξυραφιού. Την παρακολουθούμε κάθε ημέρα, κάθε ώρα ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση. Εάν σε 15 ημέρες από σήμερα λόγω κακών συμπεριφορών έχουν αυξηθεί τα κρούσματα, τότε δεν θα κάνουμε εμβόλια, αλλά θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την απαγόρευση κυκλοφορίας, ξεκαθάρισε: «Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους. Δέκα το βράδυ η πόλη πρέπει να είναι νεκρή, για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες που θα μπορούμε να μην πάρουμε και άλλα μέτρα ούτως ώστε να κλείσουμε την ζωή των ανθρώπων».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.