Τραγωδία στην Ευρυτανία - Κυνηγός πυροβόλησε και σκότωσε καταλάθος τον αδερφό του

featured image

Ακόμη μία οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε, αυτήν την φορά ανάμεσα σε δύο αδέρφια στους Δομιανούς Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το lamiareport, μια παρέα κυνηγών από τους Δομιανούς Ευρυτανίας, μεταξύ των οποίων και δύο αδέλφια, είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στη Φουρνά, την πρώτη ουσιαστικά ημέρα που επιτράπηκε και πάλι το κυνήγι στη χώρα.

Ο 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε κυνηγώντας το θήραμά του, ωστόσο, η σφαίρα εξοστρακίστηκε βρίσκοντας στο κεφάλι λίγο πάνω από το μάτι, τον 52χρονο αδερφό του.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Επικός Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Ψυχαράκη και… κλάψαμε (Βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διασώστες αλλά και οι πυροσβέστες έκαναν μιάμιση ώρα να ανεβάσουν τον 52χρονο από την χαράδρα όπου κυνηγούσε μαζί με τον αδερφό του, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.


Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου και διασωληνώθηκε καθώς η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Αργότερα, χθες, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ωστόσο, λίγο αφότου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Τι είπε στους διασώστες ο κυνηγός που σκότωσε τον αδερφό του

«Ήμασταν μαζί και κυνηγούσαμε αγριογούρουνα. Ήμασταν σε διαφορετικά σημεία. Πυροβόλησα και κατά πάσα πιθανότητα η σφαίρα εξοστρακίστηκε και τον βρήκε στο κεφάλι!» είπε ο 53χρονος και συνέχισε εξηγώνρας πως όταν έριξε επικοινώνησε με τον αδερφό του αλλά εκείνος δεν απαντούσε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Με φορτηγό για λουκάνικα έφτασαν τα εμβόλια στη Φιλιππούπολη: Τα αποθήκευσαν σε ψυγείο του ’60 από τη Σοβιετική Ένωση (pics)

«Μετά από λίγο τον έψαξα και τον βρήκα αιμόφυρτο και κάλεσα για βοήθεια. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε», συνέχισε ο άνδρας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε ο τραυματισμός του 52χρονου διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.