Επιτέλους η πρώτη απόφαση – Δικαιώθηκε ο παραπληγικός Αγγελίδης. Η αποζημίωση και…

featured image

Η ζωή του παρουσιαστή, άλλαξε μέσα σε μια νύχτα όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από τροχαίο με τη μηχανή του το Δεκέμβριο του 2017. Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει να έχει προβλήματα με την υγεία του τρία χρόνια μετά και όπως λέει ο δικηγόρος του, είναι στην ουσία παραπληγικός.

Τρία χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο που άλλαξε τη ζωή του για πάντα αλλά και τη ζωή της συζύγου του Εβελίνας Βαλσάμη που δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του, ο Κωνσταντίνος και η οικογένειά του, δικαιώνονται με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, το οποίο όρισε αποζημίωση το ποσό της οποίας δεν μπορεί να αποκαλυφθεί λόγω προσωπικών δεδομένων.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πιλότος της Φόρμουλα 1: Η σεξουαλική χειρονομία σε μοντέλο που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο (Video/Photos)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Χριστίνα Ορφανίδου βγάζει στη φόρα τον εμμονικό που της επιτίθεται με χυδαία σχόλια

Ο δικηγόρος του Αγαμέμνων Τάτσης λέει:“Δεν θα μπω στο σκέλος του ύψους της αποζημίωσης γιατί η αποζημίωση ποτέ δεν μπορεί να καλύψει τη ζημιά που υπέστη το θύμα αλλά ούτε και τις ανάγκες ενός ανθρώπου που έχει μείνει στην ουσία παραπληγικός και θα πρέπει να καλύψει τις ανάγκες του για το υπόλοιπο της ζωής του”.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή ανέρχεται κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ.

[/expander_maker]

Όπως μεταδίδει το T-life



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.