Room Service Πλιζ: «Όποιος περιμένει πολύ δεν πρέπει να περιμένει πολλά»

featured image

Και ενώ ένα εξώδικο του Δημήτρη Αποστόλου προς τον Αλέξανδρο Ρήγα «πάγωσε» τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς του ΣΚΑΪ «Room Service Πλιζ», οι ηθοποιοί οι οποίοι επρόκειτο να πρωταγωνιστούσαν αναμένουν να ενημερωθούν αν το σήριαλ θα «μετακομίσει» σε άλλο σταθμό.

Η Βαλέρια Κουρούπη η οποία είχε αναλάβει τον ρόλο της Ντόρας της αρχικαμαριέρας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open «Ευτυχείτε» και εξομολογήθηκε τι ήταν αυτό που την ενόχλησε περισσότερο στην αναβολή της σειράς.

«Δεν είμαι πολύ αισιόδοξη. Θα ήθελα δηλαδή να έχω ήδη νέα. Και όσο περνάει ο καιρός, υπάρχει ένα ρητό που μ’ αρέσει να λέω και αναφέρει: Όποιος περιμένει πολύ δεν πρέπει να περιμένει πολλά. Η μεγαλύτερη στεναχώρια μου, πέρα από το οικονομικό, που έμεινα εκκρεμής ξαφνικά ενώ είχα υπολογίσει πράγματα, πέρα από τον χειμώνα μου που τον έχασα, παρ’ όλο που είχα πάρα πολλές προτάσεις φέτος, και δεν μου συμβαίνει κάθε χρόνο. Η μεγάλη μου στεναχώρια ήταν πως δεν θα δει κανείς αυτές τις σκηνές που έχουμε γυρίσει, τις υπέροχες. Αυτό με πείραξε πιο πολύ από όλα» ανέφερε η Βαλέρια Κουρούπη.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε πως της είχε γίνει πρόταση και από την Άννα Χατζησοφιά ώστε να πρωταγωνιστήσει στην επαναφορά του «Καφέ της Χαράς».

«Ναι, είχα μια πρόταση από την Άννα Χατζησοφιά και μου είχε πει για έναν πολύ ωραίο ρόλο που είχαν γράψει με τον Χάρη Ρώμα. “Τσίμπησε” λίγο μέσα μου αλλά εγώ είχα κλείσει ήδη με τον Αλέξανδρο Ρήγα» είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

Αναφερόμενη στο χωρισμό της από τον σύντροφο της Νίκο Ξύδη, τόνισε: «Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει καιρό. Σε λίγο κλείνουμε χρόνο. Έχουμε χωρίσει ως σύντροφοι, ως σχέση. Ως συνοδοιπόροι στη ζωή δεν μπορούμε να χωρίσουμε, κανείς γονιός δεν μπορεί να χωρίσει πραγματικά, αν υπάρχει καλή καρδιά και αγάπη. Ακόμα μένουμε πάνω κάτω. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούμε».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.