Μοντέλο του Playboy εξοργίζει τους φιλόζωους για τα παιχνίδια της με ζώα

featured image

Την οργή της φιλοζωικής οργάνωσης PETA προκάλεσε το μοντέλο του Playboy από τη Φλόριντα, Φράνκια Τζέιμς για τον τρόπο με τον οποίο εκμεταλλεύεται ζώα.

Αφορμή αποτέλεσε ένα βίντεο που ανάρτησε πριν από λίγες ημέρες στο λογαριασμό της στο Instagram και στο οποίο ένας λεμούριος φαίνεται να ψαχουλεύει ανάμεσα στα στήθη της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Did y’all know Lemurs were this frisky????????? How would you act the first time meeting me?????????Thank you for the private tour of your amazing rescue sanctuary @zoologymama

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francia James (@francety) στις 11 Νοέ, 2019 στις 9:05 πμ PST


Η Τζέιμς, η οποία τον περασμένο Μάιο είχε φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του Playboy Africa, έχει χρησιμοποιήσει και άλλη φορά ζώο - έναν ελέφαντα - για να πλασάρει τα πλούσια ελέη της.

Η ΡΕΤΑ υποστηρίζει ότι η Τζέιμς παγίδευσε τον λεμούριο αφού πρώτα φρόντισε να βάλει στο μπούστο της κάποιο είδους φαγητό.

Το βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης της Τζέιμς στο Chase Animal Rescue Sanctuary της Φλόριντα για μια ιδιωτική ξενάγηση.

Οι πιο παρατηρητικοί χρήστες του Instagram πρόσεξαν έναν κόκκινο λεκέ στο τοπ της Τζέιμς εκτιμώντας ότι πιθανότατα πρόκειται για κάποιο φρούτο που είχε βάλει στο μπούστο της για να προσελκύσει τον λεμούριο.

«Οι λεμούριοι είναι από τα ζώα που βρίσκονται σε κίνδυνο. Αυτά τα ζώα ανήκουν στα δάση της Μαγαδασκάρης και όχι σε κάποιο ψευτοκαταφύγιο που επιτρέπει στους ανθρώπους να παίζουν με τα ζώα για μερικά likes στο Instagram» δήλωσε η διευθύντρια της οργάνωσης.

Δείτε πώς έχει χρησιμοποιήσει ζώα στο παρελθόν το μοντέλο:

 Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.