Οι ηθοποιοί που τα πήραν χοντρά από το Netflix

featured image

To Χόλιγουντ έχει σταματήσει εδώ και καιρό να αμείβει με εκατομμύρια τους ηθοποιούς του.

Όπως αυτά τα 100 εκατ. δολάρια που είχε πάρει για τον ρόλο του στο «Men in Black 3» ο Γουίλ Σμιθ!

Ευτυχώς για τους αστέρες του αμερικανικού σινεμά που υπάρχει το Netflix δηλαδή, το οποίο δίνει γη και ύδωρ για να προσελκύσει μεγάλα ονόματα στην πλατφόρμα.

Αποκτώντας με το τσουβάλι δικαιώματα ταινιών από τα μεγάλα στούντιο, πληρώνει τους ηθοποιούς του χρυσάφι, καθώς δεν μπορεί να τους εξασφαλίσει όσα και το παραδοσιακό Χόλιγουντ, τα ποσοστά από τις εισπράξεις των ταινιών δηλαδή.

Κανείς δεν μένει βέβαια παραπονεμένος και το γεγονός ότι σπεύδουν πια όλοι στην πλατφόρμα κάτι δείχνει προφανώς.

Για να δούμε λοιπόν μερικά τουλάχιστον ηχηρά παραδείγματα για το πώς θησαυρίζουν πια τα αστέρια της έβδομης τέχνης από το Netflix. Πηγή εδώ είναι κυρίως οι αποκαλύψεις του Variety, αλλά και οι εξομολογήσει του ίδιου του καναλιού…

Ο Μπεν Άφλεκ πήρε 8 εκατ. δολάρια για το «Τριπλό Σύνορο»

Μπεν Άφλεκ, Όσκαρ Άιζακ και Τσάρλι Χάναμ έπαιξαν στο «Triple Frontier», που μας είπε το Netflix πως το είδαν 52 εκατ. λογαριασμοί τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του.

Ο Ράιαν Ρέινολντς πήρε 27 εκατ. για το «Six Underground» και 20 εκατ. για το «Red Notice»

Η ταινία δράσης του Μάικλ Μπέι («Transformers») για τους 6 δισεκατομμυριούχους που μετατρέπονται σε εκδικητές έκανε χρυσό τον Ρέινολντς, ένα σερί που συνεχίστηκε με τον ρόλο του στην ταινία δράσης «Red Notice», που θα παίξει δίπλα στους Ντουέιν Τζόνσον και Γκαλ Γκαντότ.

Η Γκαλ Γκαντότ πήρε κι αυτή 20 εκατ. δολάρια για το «Red Notice»

Όπως αποκάλυψε προσφάτως το Variety, η πανέμορφη ηθοποιός πήρε τα ίδια με τον Ράιαν Ρέινολντς, καθώς το Netflix αντιστάθμισε τα λεφτά που θα χάσουν από τη μη κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους.

Ο Ντουέιν Τζόνσον πήρε πάνω από 20 εκατ. δολάρια για το «Red Notice»

Το ακριβές ποσό δεν είναι γνωστό, μας λέει το Variety, ο Τζόνσον θα βγάλει πάντως περισσότερα από τους συμπρωταγωνιστές του για την ταινία δράσης, καθώς λειτουργεί και ως παραγωγός. Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα της ταινίας από τη Universal.

Ο Γουίλ Σμιθ πήρε 35 εκατ. δολάρια για το «Bright 2»

Παρά το γεγονός ότι το έθαψαν οι κριτικοί, το πρώτο φιλμ αποδείχτηκε τεράστια επιτυχία για το κανάλι, πυροδοτώντας έτσι το sequel του. Το οποίο είναι καθοδόν. Όσο για το «Bright», στο οποίο παίζει έναν αστυνομικό ο Σμιθ με συνεργάτη ένα… ορκ, είχε πάρει 20 εκατ. δολάρια.

Ο Άνταμ Σάντλερ έκλεισε συμφωνία 250 εκατ. δολαρίων για 4 ταινίες

Όπως είχε αποκαλύψει το Forbes το 2017, παρά το γεγονός ότι οι προηγούμενες ταινίες του γνωστού ηθοποιού για το Netflix είχαν πατώσει, αυτό δεν εμπόδισε τον κολοσσό του streaming να τον κλείσει για άλλα 4 φιλμ, δίνοντάς του δηλαδή 62,5 εκατ. δολάρια την ταινία!

Άλλα 250 εκατ. δολάρια είχε πάρει από το Netflix το 2014, επίσης για 4 ταινίες…Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.