Οικογενειακές ιστορίες στο NBA: Ο γιος ζητούσε να δοθεί τεχνική ποινή στον πατέρα του

featured image

Μπορεί οι οικογενειακή δεσμοί να είναι ισχυροί, ωστόσο κάποιες φορές μπορεί να «χαλαρώσουν», εάν υπάρχει ένα σημαντικό διακύβευμα. Όπως μια νίκη σε αγώνα NBA, όταν μάλιστα συγκρούονται δύο από τις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για τον τίτλο.

Πιο συγκεκριμένα, στο ματς Χιούστον Ρόκετς-Λος Άντζελες Κλίπερς, που έληξε με νίκη των γηπεδούχων 102-93, εκτυλίχθηκε ένα σκηνικό που μπορεί να χαρακτηριστεί έως και σουρεάλ. Και αυτό διότι ο γιος ζητούσε από τους διαιτητές την τιμωρία του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντοκ Ρίβερς των Κλίπερς βγήκε εκτός εαυτού με τους ρέφερι του αγώνα, με αποτέλεσμα να βγει... έξω από τα ρούχα του. Αυτό έκανε τον Όστιν Ρίβερς των Ρόκετς να αντιδράσει ως αθλητής και όχι ως ο γιος του μπαμπά, ζητώντας να δοθεί στον άνθρωπο που τον μεγάλωσε τεχνική ποινή.

Όντως, ο προπονητής της ομάδας από το Λος Άντζελες αποβλήθηκε, με τον γιο του να δείχνει να το διασκεδάζει, καθώς του έκανε και μια χαρακτηριστική χειρονομία, πως θα τα πουν μετά στο τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.