Το αμαρτωλο παρελθον του Jude Law

featured image

Τη δεκαετία του 1990 η Sadie Frost και ο Jude Law ήταν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Λονδίνου, διάσημοι για τον ηδονισμό και τα άγρια πάρτι τους στο πενταώροφο σπίτι τους.
Το σπίτι αυτό ήταν ακριβώς απέναντι από του Noel Gallagher, άλλου άγριου αγοριού της εποχής, με τον οποίο ήταν κολλητοί φίλοι. Όλοι μαζί ανήκαν σε μια από τις πιο διάσημες κλίκες του Λονδίνου, η οποία όμως διαλύθηκε όταν διαλύθηκε και ο γάμος του Law με τη Frost.

Στην παρέα ανήκαν η Kate Moss, η Gwyneth Paltrow, ο Ewan McGregor, o Jonny Lee Miller, ο Noel Gallagher με την τότε σύζυγό του Meg Matthews, ο Liam Gallagher με την Patsy Kensit, ο ηθοποιός Rhys Ifans και ο μουσικός Carl Barat. Στα πάρτι συμμετείχε και η Pearl Low, η οποία έχει αποκαλύψει ότι με τον σύζυγό της Danny Goffey συμμετείχαν σε όργια που οργάνωναν ο Jude και η Sadie.


[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."]

Οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν πράγματι πολύ στενές και έκαναν τα πάντα μαζί, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ τους είχαν αποδώσει το παρατσούκλι Primrose Hill Set.

Πολύ συχνά έκαναν πάρτι ανταλλαγής συντρόφων. Η Sadie Frost είχε κοιμηθεί με την Kate Moss, με την οποία παραμένουν κολλητές, αλλά και με την Davinia Taylor. Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχει γραφτεί στον βρετανικό Τύπο, κάποια στιγμή που ο Law έγινε έξαλλος με τις λεσβιακές προτιμήσεις της συζύγου του, εκείνη του πρότεινε να συνοδεύσει εκείνη και την Kate Moss στις περιπτύξεις τους.

Το τέλος της κλίκας ήρθε, επειδή το διαζύγιο του ζευγαριού τους χώρισε σε στρατόπεδα. Άλλοι πήραν το μέρος του Jude, άλλοι της Sadie. Τίποτε δεν μπορούσε να είναι όπως παλιά. Σαν να σήμανε ένα τέλος εποχής… Ο Gallagher εκείνη την εποχή αποφάσισε να κόψει τα ναρκωτικά, να πουλήσει το σπίτι του και να μετακομίσει στην εξοχή με τη σύζυγό του Meg Matthews.

Τα όργια σε ταξίδι στην Ελλάδα

Η Ελλάδα αποτελούσε προορισμό σεξουαλικών οργίων για την παρέα.

Τις σχετικές αποκαλύψεις έχει κάνει ο Βρετανός ηθοποιός Rhys Ifans.

Το ζεύγος Jude Law και Sadie Frost συνήθιζε να παίζει το παιχνίδι ανταλλαγής συντρόφων με την τραγουδίστρια Pearl Lowe και τον ντράμερ των Supergrass Danny Goffey. Ζήτησαν όμως και από τον Ifans και την κοπέλα του Jess Morris να συμμετέχουν. Όλα αυτά διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια διακοπών στην Ελλάδα το 2001 και σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όργια γίνονταν κάθε βράδυ. Μάλιστα ο ηθοποιός φαινόταν να έχει κολλήσει με την Pearl Lowe, γεγονός που δεν πέρασε από κανέναν απαρατήρητο.

Ο Ifans πάντως, γνωστός από το «Μια βραδιά στο Notting Hill», ισχυρίζεται ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στα ερωτικά παιχνίδια.

Μία πηγή είχε αποκαλύψει σε ξένα ΜΜΕ: «Ο Rhys ήταν καλός φίλος με τη Sadie, αλλά δεν πίστευε στα μάτια του με αυτά που είδε να γίνονται στην Ελλάδα. Μπορεί μετά να χώρισε με την κοπέλα του Jess, αλλά ποτέ δεν θα έθετε σε κίνδυνο μία σχέση του με τέτοια παιχνίδια!».

Ο θυελλώδης έρωτας του Jude και της Sadie

Ο Jude και η Sadie γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Shopping το 1992 και ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά παρά το γεγονός ότι εκείνη ήταν παντρεμένη εννιά χρόνια και μητέρα ενός παιδιού και εκείνος μόλις 19 ετών.

Η ίδια έχει γράψει στην αυτοβιογραφία της με τίτλο Crazy Days ότι ο έρωτας που ένιωθε ήταν ανεξέλεγκτος. Ωστόσο τα προβλήματα άρχισαν από νωρίς και η βασική αιτία ήταν η καριέρα του Jude που τους κρατούσε μεγάλα χρονικά διαστήματα χωριστά. Καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε και η επιλόχειος κατάθλιψη που βίωσε η Frost μετά και τις τρεις γέννες της.

Εκείνη βυθίστηκε σε έναν σκοτεινό τόπο και η απόσταση μεταξύ τους έγινε χάσμα. Όπως έγραψε στο βιβλίο της: «Ο Jude προσπάθησε να δείξει κατανόηση, αλλά όσο περισσότερο έπρεπε να τρέχουμε σε μεγάλα πάρτι στο Χόλιγουντ, τόσο περισσότερο καταρρακωνόταν η αυτοεκτίμησή μου. Και όσο ανησυχούσα για την κατάσταση μου, τόσο πάθαινα εμμονή με τον εαυτό μου και έδινα όλο και λιγότερη προσοχή σε εκείνον. Ο Jude όλο κέρδιζε ρόλους και εγώ έπεφτα όλο και πιο χαμηλά, προσπαθώντας να κρατήσω τη σχέση μου και νιώθοντας μια μόνιμη απειλή».

Το οριστικό τέλος γράφτηκε σε ένα ταξίδι αναψυχής της οικογένειας στην Ταϊλάνδη το 2003.

«Πήγαμε με διαφορετικές πτήσεις στην Ταϊλάνδη. Τότε κατάλαβα ότι κάτι ήταν εντελώς λάθος. Ήξερα ότι τελείωσε, από τον τρόπο που με κοίταζε. Ήμουν κάτω από το κανονικό βάρος, σε κατάθλιψη και τρομαγμένη. Όταν πήγαμε στο Λος Άντζελες για τις Χρυσές Σφαίρες του έκανα μια ερώτηση με δύο λέξεις που θα σήμαινε το τέλος του γάμου μας: Με αγαπάς; Δεν χρειάστηκε να πει κάτι. Ήξερα την απάντηση. Η στιγμή είχε φτάσει και πλέον γνώριζα ότι η σχέση με τον άντρα που αγαπούσα τελείωσε».

Το ζευγάρι χώρισε τελικά εκείνη τη χρονιά ωστόσο έχουν διατηρήσει καλές σχέσεις μεγαλώνοντας τα τρία τους παιδιά από κοινού. Η Sadie έχει σχέση με τον Darren Strowger τα τελευταία χρόνια, ενώ ο Jude είναι παντρεμένος με την 31χρονη Phillipa Coan.

Για περισσότερα Gossip, πατήστε ΕΔΩ!

[/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.