Eurocup: Να γίνει «πρίγκιπας» στο Μονακό θέλει ο Προμηθέας Πάτρας

featured image

Ο Προμηθέας πηγαίνει με την ψυχολογία στα ύψη στο Πριγκιπάτο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Μονακό, για την 7η αγωνιστική του EuroCup (21:45, Novasports 1). Η ομάδα της Πάτρας, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια και στην αξιοπρόσεκτη ευρωπαϊκή του πορεία, έχοντας μέχρι στιγμής ρεκόρ 5-1.

Όλα κυλούν εξαιρετικά για το σύνολο του Μάκη Γιατρά, που θέλει να δώσει ακόμη ένα θετικό δείγμα, κόντρα σε έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει ένα γεμάτο ρόστερ και γνωρίζει ότι το 3-3 στις έξι πρώτες αγωνιστικές δεν την αντιπροσωπεύει. Ωστόσο, είναι η μοναδική που έχει επικρατήσει των Αχαιών.

Η Μονακό είναι αήττητη στο «Louis II», αφού έχει επιβληθεί της Ανδόρας και της Ουλμ, ενώ ο Προμηθέας έχει ρεκόρ 3-0 μακριά από το «Δ. Τόφαλος», καθώς έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα από τις έδρες των Μακάμπι Ρισόν, Ουλμ και Ανδόρας. Με νίκη και σήμερα, η ελληνική ομάδα θα «κλειδώσει» την πρόκριση στο Top-16 και θα μπορεί να κοιτά με αυτοπεποίθηση αρκετά μακρύτερα.

Ακόμη και σε περίπτωση ήττας, πάντως, οι Πατρινοί προτείνονται, εφόσον η Μακάμπι Ρισόν ηττηθεί στην έδρα της από τη Βίρτους Μπολόνια, διότι θα υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία, έχοντας το 2/2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.