Απάντηση Κεραμέως σε ανάρτηση του Τσίπρα για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

featured image

Το πανεπιστήμιο στην Κοζάνη επισκέφθηκε την Πέμπτη (14/11) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Εκτός του ότι δήλωσε ευτυχής για το γεγονός ότι βρίσκεται σε ένα νέα πανεπιστήμιο που προέκυψε από τη συγχώνευση δύο ιδρυμάτων, στη συνέχεια εξαπέλυσε πυρά κατά της σημερινής κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντας «άστοχη και εκδικητική» την αναστολή τμημάτων του ιδρύματος της Δυτικής Μακεδονίας.

«Κύριε Τσίπρα πέρα από το ότι τα πανεπιστημιακά τμήματα, των οποίων η έναρξη ανεστάλη για να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία ιδρύθηκαν παράνομα, χωρίς τη γνώμη της ΑΔΙΠ, χωρίς ουσιαστικές μελέτες, χωρίς σχεδιασμό, ας θυμηθούμε επιπλέον τις βουλευτικές σας τροπολογίες των τελευταίων λεπτών ίδρυσης κάποιων εξ αυτών», απάντησε από την πλευρά της η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με ανάρτησή της στο Twitter, στη δημοσίευση που έκανε από το ίδιο μέσοι κοινωνικής δικτύωσης ο τέως πρωθυπουργός.

Κ.@atsipras πέρα από το ότι τα πανεπ.τμήματα των οποίων η εναρξη ανεστάλη για να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία ιδρύθηκαν παράνομα,χωρίς γνώμη ΑΔΙΠ,χωρίς ουσιαστ.μελέτες,χωρίς σχεδιασμό,ας θυμηθούμε επιπλέον τις Βουλευτ. σας τροπολογίες τελευτ. λεπτών ίδρυσης κάποιων εξ αυτών. pic.twitter.com/jfuNjYB9i2

— Nίκη Κεραμέως (@nkerameus) 14 Νοεμβρίου 2019

«Δεν μπορούμε να οικοδομήσουμε μια χώρα και μια κοινωνία με προοπτική αν δεν επενδύσουμε στη γνώση, στη μόρφωση, στην εκπαίδευση, αν δεν επενδύσουμε στη νέα γενιά του τόπου μας», ανέφερε στις δικές του αναρτήσεις ο κ. Τσίπρας, ο οποίος συμπλήρωσε: «Η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, πρέπει να αποσύρει την άστοχη και εκδικητική απόφασή της για την αναστολή της λειτουργίας έξι τμημάτων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.